Светодиодни мрежи - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиодни мрежи

  Привличане на клиенти

  Светодиодни мрежи в София

  Рекламата е основен израз на борбата между конкурентите, т.к. с нейна помощ продуктите се показват откъм най-привлекателната страна, а в същото време се набелязват недостатъците на конкурентните такива. Тя се развива непрекъснато. Едно кафене в Европа измисли интересна акция в началото на коледните празници, но би било много скъпо организирането й чрез радио и телевизия. Имаше и предложения за по-малко струващи проекти, но с по-полезен ефект.

  Същността беше да се постави на входа на кафето елха от светодиодна мрежа, която беше много интересна. Тя привличаше много хора и за кратко време това доведе до увеличаване на клиентите на заведението. Колко беше изненадан управителя на заведението, когато стана ясно, че са похарчени минимум средства за закупуването и монтирането на елхата. Обяснението е, че мрежата, при която се използват не скъпи LED-светодиоди, се появиха на пазара съвсем неотдавна и малко хора знаеха за тях. По-рано производството на светодиодите беше скъпоструващо, а от там – и самите те. Цената им започна да намалява едва в началото на 90-те години. Благодарение на това края на миналия век беше началото на използването им.

  Светодиодни мрежи, наем в София

  Ярките и запомнящи се рекламни кампании са образец на стремежа на днешната индустрия да използва иновациите в този бранш. Използването на светодиодната мрежа в сферата на рекламата и медията е точно такава иновация. Тя представлява лека мрежа във вид на екран. Светодиоди в различни цветове играят ролята на източник на изображения. Използването на подобно устройство е възможно в различни сфери, а бързината на монтаж и възвръщаемостта на средствата за закупуването ще ви изненадат.

  Светодиодният екран качествено ще изпълни функцията на рекламен щанд, презентационен екран, може да бъде фон за концертно изпълнение.

  В днешно време има възможност да се закупят различни видове екрани с най-различни размери. Монтажът им е възможен както в затворени, така и в отворени пространства, без това да влияе на качеството на изображението и възприемането на визуалната информация от страна на зрителите.

  Техническо оборудване

  Светодиодни мрежи, цена в Софищ

  За създаване на индивидуалност в ефектите и пространственото оформление на помещението, светодиодни мрежи на компанията «Traffik4You» се отдават под наем. Тези уникални диодни системи успешно помагат в оформянето на най-добрите концертни зали и клубове, също така се използват при провеждане на презентации и изложби.

  Оборудването, което сте придобили за най-добрата цена, изглежда като система от взаимосвързани цветни диоди, яркостта на които е съобразена с условията, в които ще се ползват. Гъвкавостта на мрежата при демонстриране на всеки продукт придава наситеност с необичайни и прекрасни визуални ефекти. Диапазонът е 100 °. Изборът на размера на устройството е индивидуално, но във всички случаи се запазва качеството и яркостта на всеки ефект.

  Моментум дигитално студио предлага най-достъпната цена на светодиодната мрежа. За монтажа й не е необходима специална подготовка, т.к. теглото й не е повече от 8 кг. Информацията, която ще се показва, се подготвя предварително и се записва на компютър, с помощта на който се възпроизвежда и контролира.

  При закупуването на светодиодната мрежа се взимат предвид всички индивидуални параметри. Специалистите на компанията ще окажат помощ при определянето на нужните технически характеристики.

  Необходимото оборудване може да бъде не само закупено, но и наето. Нашите клиенти получават най-добрите предложения.

  Инженерите ни изпълняват всички задачи, поставени от Вас чрез демонстрация с оглед на вашите индивидуални особености.