Светодиодни Медиа фасади - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиодни Медиа фасади

  Сферите, в които те могат да се използват са много. Една от тях е рекламата. Тези средства ефективно представят информацията при минимални разходи за това. Изборът на нужния размер и  формата става в индивидуален порядък в пълно съответствие с поставените изисквания. Устройствата могат да се монтират както в помещения, така и на открито, като това не се отразява на качеството на работата. Устройството може да функционира денонощно с излъчване на рекламни блокове в нужния времеви диапазон с необходимата честота.

  Използването на традиционни рекламни табели и неонови надписи вече не постига нужния ефект, т.к. потребителите вече не им обръщат внимание. Медийната фасада помага да бъде проведена успешна рекламна кампания, която да привлече голям брой нови потребители.

  Преимущества

  Медийната фасада е част от системата от светодиодни екрани, закрепени на фасадата на сградата. Началните разходи по придобиването й са минимални, а благодарение на своята яркост и необичайност, тя ще бъде магнит за вниманието на потенциалните клиенти години наред. Най-важното е тя да бъде монтирана, и от време на време информацията да се обновява. Освен за реклама, устройството може да бъде използвано и за осветление. Ярките цветове и оригиналността привличат вниманието. Периодичната им смяна изненадва и радва зрителите.

  Изготвянето на медийната фасада може да се поръча във всякакви размери. Комплектът включва блок за управление в допълнение с устройства, които повишават функционалността. Задължително е наличието на рамка, на която се монтират влаго устойчивите и прахо устойчивите модули. Лицевата страна е съставена от матрици, излъчващи светлина, а захранването и контролера са в самия корпус. Задния панел има букси, ръкохватки за  транспортиране, индикатор, показващ работоспособността.

  Възможен е монтаж на следните светодиодни видове:

  Поради това, че изображението непрекъснато се променя, то изглежда динамично. Има възможност за излъчване на рекламни клипове, графична и текстова информация. Цената на готовото изделие зависи от характеристиките: размер, функционалност и др.

  Ценова политика и употреба

  Светодиодните фасади заемат сериозна ниша в рекламната сфера, в която има много новости. Има фирми, които не искат само да излъчват реклама, а и забавни клипове. Обществените организации използват фасадите за осветление.

  Предимства

  Това са системи, които използват като източник на светлина полупроводникови светодиоди на електронното табло. Те създават необходимата яркост, като в същото време пестят енергия. Плюсовете им вече са оценени от много компании.

  Плюсове:

  Най-общо казано, светодиодните фасади съвместяват плюсовете на телевизионната и външната реклама, но при по-малко разходи за сметка на повече ефективност.

  На пазара са представени много системи с различни функции. Размерите и функционалността  са параметрите, влияещи на цената на устройствата. Важно е да се отбележи, че екранът е на 80% прозрачен, което гарантира видимост на архитектурните особености на сградата през деня. Конструкцията не изкривява фасадата а я прави по-интересна и съвременна. Основна характеристика на всеки съвременен рекламен носител е хармонично да се слива с дизайна и на големия град, и на малката провинция.