Светодиодни лампи и ленти - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиодни лампи и ленти

  Светодиодни лампи и ленти в София

  Светодиодните лампи по много показатели са прекрасен източник на светлина, едно от най-значимите изобретения в последните години. Те са началото на истинска революция не само в осветлението. От светодиодните лампи може да се направи всичко. За пример: светодиодните ленти като елемент от по-сложни конструкции, модули за създаване на електронни табла, екрани в различни размери, способни да възпроизвеждат видео-сигнали на високо ниво.

  Рекламата е една от най-подходящите сфери за използване на светодиодни лампи и ленти. В рекламата изключително важни са онези начини за подаване на информация, които са максимално доходни и могат да работят в непрекъснат режим. Светодиодните устройства са надеждни и дълговечни. По данни според проведени изследвания, качественият светодиод може да работи до 11 години без да губи от основните си качества. Светодиодните устройства лесно се обединяват в модули, а модулите – в по-големи устройства. При това няма проблем с увеличението на мощността на източника, т.к. консумацията им на енергия е незначителна.

  Светодиодни лампи и ленти наем в София

  Стойността на светодиодните лампи е значителна, но това не означава, че те са

  Финансово неефективни. Изхождайки от дългия срок на употреба при минимум консумация на енергия възвръщаемостта е за много кратко време. Също трябва да се има предвид фактът, че при рязкото увеличаване на производството им, както и непрекъснатото усъвършенстване на производствените процеси, светодиодите все повече намаляват цената си.

  Светодиодни лампи и ленти цна в София

  С какво са изгодни светодиодните ленти за реклама

  Лентите са съвкупност от светодиоди, разположени на повърхността на лента от синтетичен материал. Съществуват много варианти за разполагането им, което позволява да бъдат избрани най-подходящите за създаването на определена конструкция.

  Съставянето на предварително обмислената конструкция отнема по-малко време, отколкото при използването на отделни светодиоди. Наравно с лентите се използват и светодиодни тръби от различни производители.

  Да се направи конструкция от светодиодни ленти не е сложно. Те лесно се свързват една с друга, с източници на енергия и с управляващи устройства. Могат да се използват ленти най-различни дължини. Затова създаването на светлинни композиции за търговски центрове, витрини и др. помещения е реализация на сложни идеи за кратко време.

  Използването им дава възможност за създаване на различни светлинни ефекти: преливане на цветове, мигане, създаване на множество нюанси посредством смесване на трите основни цвята – син, зелен и червен, създаване на цветни петна, регулиране на интензивността на светлината в ръчен режим или чрез предварително подготвени програми и т.н.

  Светодиодни лампи и ленти в София

  Предимства на светодиодните лампи и ленти

  За тях няма ограничение в местата на използване. Те могат да функционират еднакво добре както в затворени, така и в отворени  помещения, при ярка слънчева светлина и в облачно време, при дъжд и снеговалеж, при високи температури – също. Практически не съществуват климатични ограничения.

  Яркост, отлично цветово излъчване и динамика са основните предимства на светодиодните елементи – в това отношение те печелят по всички показатели традиционните рекламни носители. Даже качествен банер или билборд не може да се сравни със светодиодното табло – при единия изображението е статично, а при другия то може да се сменя постоянно, както и може да възпроизвежда сложни видеоматериали. Светодиодите са елементи, които се забелязват отдалече. Те достойно замениха неоновите надписи, които бяха символ на търговията и забавленията в едно вече отминало време. Излъчването на рекламни материали от светодиоден източник може да е без прекъсване. По този начин информацията ще е достъпна за повече потенциални потребители, обхватът на целевата аудитория ще е по-голям и ефективността на рекламата – също. Устройствата от светодиодни елементи лесно се управляват както ръчно, така и в автоматичен режим, при който на микросхемите на контролера се записват програми за възпроизвеждане на определени композиции. Контролерът може да е инсталиран на компютър софтуер, тогава управлението е още по-лесно. Всички компютърни програми, предназначени за управление на устройствата задължително притежават аналитичен блок, който позволява да се контролират ефективно рекламните технологии.

  Повредите по светодиодните конструкции се отстраняват изключително лесно. Таблото и редовете са направени от модули – достатъчно е просто да се замени неизправният модул за да се реши проблемът. Контролерите и захранванията също се подменят лесно. Тези ситуации са изключителна рядкост – светодиодните ленти работят дълго и надеждно. Светодиодните конструкции имат модерен вид, те никога не са излишни в никое дизайнерско решение, още повече когато става въпрос за улиците на модерен град, който е окъпан в светлина.

  Обърнете се към нас и ние ще помогнем да се решат всички въпроси, свързани с придобиване или наем на светодиодни лампи и ленти.