Светодиодни кълба и кубове - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиодни кълба и кубове

  Новост в рекламната сфера са светодиодните устройства, а именно – топки и кубове в най-различни размери и форми. Това не е само украса на интериора, но и мощна, уникална и много забележима рекламна площадка за най-различни рекламни идеи.

  Технологиите на рекламния бизнес се променят непрекъснато, използвайки най-свежите  открития в тази стремително променяща се индустрия.

  Една от новостите, които се използват в рекламния бранш са светодиодните системи, които смело се ползват в оригинални рекламни кампании. Тези системи са необходими за да се въплътят най-странните и удивителни идеи, които така се нуждаят от уникално оформление. LED-технологиите вече са по-привични, но въпреки това не губят ефектността си и запазват лидерските си позиции. Нашата компания предлага  оригинални диодни кълба и кубове на изключително конкурентни цени. Има модели, които са без кабел, но има и такива, които могат да бъдат закачани. Те са и за вътрешна, и за външна употреба – атмосферите условия не влияят на работата им, те са влагонепроницаеми и удароустойчиви. Разнообразието и оригиналността на предлаганите от нашата компания устройства ще  ви покорят.

  Диодните кълба и кубове приятно подчертават рекламата, придават индивидуалност и чар дори на най-сериозните макети. Тези изделия дават възможност да се проектират и изпълнят оригинални светещи мебели за заведения. Такава мебел не само привлича внимание, но и се запомня и става онова зрънце, което се превръща в най-силния щрих в концепцията на заведението.

  Ние предлагаме светодиодното оборудване да се използва смело в търговски центрове, магазини, клубове, барове и ресторанти, хотели. То може да намери приложение и при оформяне на паркове, градинки и др. с тях хармонично могат да бъдат осветени паркови алеи или пък скулптори. Цвета на осветлението на всички изделия може да се сменя с предварително инсталирана програма, и един  и същи обект, върху който сме се концентрирали, с използването на светодиодните технологии ще заиграе в различни цветове, което няма да остави равнодушен никого.

  Технологични особености на светодиодното оборудване

  Светодиодни кълба и кубове в София

  Независимо от това, че при производството на светодиодното оборудване се използват най-съвременните устойчиви материали, това има незначително влияние върху цената. Цената винаги остава привлекателна, премерена и справедлива. Корпусът на устройството е проектиран и изработен от удароустойчива пластмаса, той може да издържи на сериозно натоварване без да губи характеристиките си. Както вече бе казано по-рано, светодиодното оборудване прекрасно изпълнява функциите както в затворени пространства, така и на открито, независимо от атмосферните условия. Дори дъждът и снегът не могат да нанесат щети на влагоустойчивото изделие, което ще продължи да изпълнява да изпълнява своите функции дори при тези условия. Устойчивостта на температурни влияния позволява на оборудването да работи при режим от -20 до +40 °C. За да започнат да работят устройствата, те трябва да са заредени. В зависимост от обема на изделието и модела, зареждането маже да отнеме до 8 часа, и т.к. разходът на електроенергия на изделието е минимален, дори най-големите от тях могат да функционират без повторно зареждане до 10 часа при пълно натоварване.

  При необходимост всеки модел може да бъде включен към постоянен източник на енергия. За да бъде управляван или сменян режимът на работа се използват удобни дистанционни пултове. Това допълнение почти не влияе върху цената на оборудването, но придава допълнителен и осезаем комфорт и удобство при използването на светодиодното оборудване.