+7 (800) 250-92-51
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиодни екрани

  Led екран в София

  Това е истинско откритие за компании, работещи в сферата на рекламния бизнес. Трудно бихме могли да си представим устройство, което да може да представи на целевата аудитория предназначената за това информация в толкова качествен вид.Светодиодният екран не е монитор с определен размер, който може да работи само в затворени помещения. Това е комплексна конструкция, размерите на която варират от минимални до гигантски, и която може да работи и във външни условия.

  Екранът е подходящ за демонстрация на рекламни материали от всякакъв характер. Това може да са рекламни клипове, статични изображения, обемни изображения, картинки с възможност за интерактивно взаимодействие с ползвателя. Това се управлява от единен център, софтуерно или ръчно. Устройството може да работи без прекъсване по всяко време на денонощието. 

  Устройство и класификация на светодиодните екрани

  Led екран, наем в София

  Светодиодите са комплексна конструкция, която се състои от модули, необходими за създаване на екран с определени размери, като минималният размер е размерът на един модул. Максималните параметри се ограничават по отношение на повърхността, на която се монтира екранът и възможностите на управляващото оборудване.

  В комплекта, освен модулите, влиза и блок за управление и друго оборудване, необходимо за работата на екрана.  Модулите се монтират върху метална рамка, която издържа на голямо натоварване, а всеки модул е с водо и прахо непропусклив корпус. На предната му част са разположени светодиодите, а в задната – управлението и индикаторите за работоспособност на устройството.

  Led екран, цена в София

  Според вида на използваните светодиоди екраните са:

  В първия случай диодите са в специален съд. Във втория – пикселът се състои от три елемента: червен, син и зелен. Този подход се счита за по-прогресивен и технически по-съвършен. Той позволява да се постигне високо качество на възпроизвеждане на видеоматериалите с по-голяма сложност и цветова наситеност.

  Според начина на позициониране на светодиодите екраните са:

  Клъстерните екрани представляват набор от пиксели, всеки от който включва три или повече светодиода. Всеки пиксел е изолиран от другия, за което се използва специална заливка. В матричния вариант всички светещи елементи и елементите за управление са събрани в специална матрица. Този подход позволява по-прецизно регулиране на процеса на възпроизвеждане на изображението, а и самите устройства са по-лесни за изготвяне, употреба и обслужване. В последно време матричните екрани изместват клъстерните.

  По начина на употреба светодиодните екрани се делят на мобилни и стационарни.

  По място  на употреба те са вътрешни и външни. За модулите за външна употреба е предвиден корпус с по-голяма защита срещу климатични условия, включително и температурни амплитуди. Размерите им могат да достигат до 4 м. дължина и 3 м. ширина. Основните типови размери на модулите са 22 мм, 30 мм и 38 мм, но има и други размери.

  Изискванията към вътрешните светодиодни екрани са по малко, т.к. те не са изложения на атмосферни влияния. Обикновено вътрешните екрани имат ограничени размери.

  Основни предимства на светодиодните екрани

  В последно време те се радват на голяма популярност от страна на компании, работещи в сферата на рекламата, но не само.  Електронното табло привлича с големите си възможности и многото технически, експлоатационни и технологични предимства с оглед на изгодата от употребата им по предназначение.

  Led екран в София

  Предимства на наетото оборудване

  Нашата компания предлага светодиодни екрани под наем във всякаква конфигурация. Наемът е подходящо предложение за тези, които имат нужда от  него само за определено време. Наемателите нямат грижата за оборудването, транспорта, монтажа и демонтажа, нито пък се налага да го обслужват технически. Нашите цени приятно ще Ви изненадат.