Светодиодни бягащи редове - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиодни бягащи редове

  Светодиодни бягащи редове в София

  Измежду всички рекламни носители вниманието привлича движеща се светодиодна информационна линия. Тя е интересна с динамиката си, както и с ярките си преливащи цветове. Невъзможно е да не й обърнете внимание, затова и текстът, който тя възпроизвежда, както и видеото, което тя показва ще бъдат забелязани от тези, за които са предназначени.

  Светодиодният бягащ ред е един от най-икономичните и в същото време ефективни средства за информация на потенциалния потребител. Използването му е възможно абсолютно навсякъде: от фасади на сгради до различни по размер и предназначение помещения.

  Устройство на светодиодния ред

  Светодиодният ред е комбинирано изделие,  състоящо се от стандартни модули с различни размери. Едно от основните преимущества на устройството е възможността то да бъде моделирано в най-различни размери.

  Всеки модул представлява самостоятелна платка, където са разположени светодиодите в различни размери. В монохромните светодиодни редове пикселът може да се състои от един свето диод, а в цветните той обикновено е от четири или повече. Пикселът в този случай е съвкупност от светещи устройства, от които в определен момент от времето работи само едно.

  Светодиодни бягащи редове, наем в София

  Светодиодите са съединени в сложна структура. На самостоятелната платка има букси за присъединяване на захранване, системите за управление или други модули.

  Освен модулите, в комплекта на светодиодния ред влизат: захранване, което преобразува напрежението в нужното за работа на устройството. Към таблото се включва и контролер или основна платка, чрез които се осъществява напрежение. На конструкцията й е необходима 220-волтова  мрежа. Таблото се поставя в конструкция от лека алуминиева сплав или от пластмаса, а за заден капак се използва метална пластина или пластина от синтетичен материал.

  Разнообразие на светодиодните редове

  Според цветопредаването те се делят на:

  Най-съвършени от техническа гледна точка са пълноцветните табла, които позволяват да се възпроизведе информация от всякаква сложност. Това е отлично решение за пълноценно представяне на стока или услуга или за провеждане на имиджова реклама.

  Според изпълнението те се делят на:

  Къде се използват светодиодните редове

  Те са с изключително широка употреба. Можете да ги срещнете в автобуси, трамваи, метро и т.н. Предназначението им в градския транспорт е с цел информираност на пътниците. В чакалните на гари и станции с помощта на светодиодните редове се информират пасажерите относно разписанията на транспортните средства.

  Те също се използват на фасади на сгради, в които са разположени офиси на компании. Не са рядкост диодните редове и на витрини на магазини, ресторанти, кафенета, търговски центрове и културни центрове.

  Предимства на светодиодните редове/ ленти

  Това е отличен начин за разпространение на информация с минимум изразходвани средства. Стойността на оборудването е относително ниска и за да работи не са необходими висококвалифицирани работници. Подготовката на текстовете отнема минути. Всички предварително подготвени текстове се съхраняват в паметта на контролера и могат да се използват многократно. Обслужването й е лесно и не изисква голям ресурс.

  Светодиодното табло може да бъде поместено практически навсякъде. Трудно е да се мине покрай него без да се обърне внимание на написаното.

  Конструкцията на редовете е достатъчно проста. Те ще работят дълго и непрекъснато във всякакви условия.

  Предложението на нашата компания

  Светодиодни бягащи редове, цена в София

  Ние изготвяме светодиодни табла различни размери по поръчка в много кратки срокове. Нашите клиенти имат голям избор от устройства за постигане на техните цели.

  Нашите специалисти ще подберат необходимата конструкция, ще я оформят и тестват. Едва след това тя се предоставя за ползване на клиента. При необходимост и по желание на клиента може да бъде направен и монтаж. Ние предоставяме техническа поддръжка и гаранция на всички устройства.

  Ние работим само с доказали се в своята област производители. Всички детайли са високо качество.

  Нашите условия ще изненадат приятно купувача. Ние обсъждаме детайлите индивидуално и винаги сме готови на компромис в името на взаимния интерес. За да направите поръчка е необходимо само едно телефонно позвъняване или запитване чрез официалната форма в сайта ни.