Светодиоден Сити формат - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиоден Сити формат

  Сити-лайт е необикновено тротоарно пано, което може да се сложи абсолютно навсякъде. Това може да са рекламни устройства от светлинен тип или съоръжения, позиционирани по дължина.

  Сити-форматът се различава по начина на осветлението и по конструкцията – работната част може да бъде от едната страна, а може да е и от двете. Рекламната информация е във устройството, а външната част има акрилно покритие.

  Разнообразие

  Сити-форматът може да изпълнява функцията на основно рекламно средство в града, което показва високо ниво на ефективност при минимални разходи. С помощта на тази технология могат да бъдат постигнати всички маркетингови цели.

  Предимства

  Рекламните средства на сити-формата идеално се вписват в градската среда. Пилоните могат да бъдат във всевъзможни форми и размери. Разнообразното осветление може да открои рекламата.

  Не винаги около сградите има възможност да се разположи рекламно съоръжение. В този случай сити-лайт е изключително подходящ – размерите на рекламната площадка могат да са различни, а ефективността е на много високо ниво.

  Огромен плюс на технологията е възможността да работи без прекъсване. Когато пътя на минувача е покрай Вашата реклама, той не може да не я забележи и да не прояви интерес.

  Стойността на оборудването зависи от размера и вида на изделието.

  Дори при лошо време Вашата реклама няма да пострада, тя ще си остане ярка и привличаща вниманието, а потенциалните клиенти ще останат удивени от нея. Няма съмнение в това, че красивите съоръжения с ярка, но ненатрапчива светлина се харесват на хората и предизвикват усмивки дори и при мрачно време. А когато човек получава доза позитивна енергия, то и отношението му към рекламирания продукт е позитивно, а това сериозно увеличава шансовете за покупка.

  Излишно е да казваме, че всеки модел ще бъде прецизно изработен според изискванията на клиента. "Моментум дигитално студио" ще се погрижи Вашата реклама да бъде максимално ефективна. Ще бъдат удовлетворени всички технически желания и плодовете на рекламата няма да се забавят.  Поръчката се оформя в кратък срок, ако тя не е първа за клиента – той ще получи отстъпка и индивидуално изгодно предложение.