+7 (800) 250-92-51
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиоден под

  Светодиоден под в София

  Популярността на интерактивните системи нараства с всяка година. Те активно се използват в медийната сфера, рекламата и развлекателния бизнес. Едни от най-търсените светодиодни технологии са интерактивните подови покрития, при създаването на които се използват съвременните LED-технологии.

  Съвременните интерактивни подове могат да се ползват за различни цели, но най-вече се ползват за рекламни цели или развлекателни фото и видео-материали с цел привличане на вниманието. Благодарение на системата за управление могат да се излъчват променящи се образи със звуков съпровод, което непременно ще привлече вниманието на потенциалните клиенти.

  Какво е светодиоден под?

  Светодиоден под, наем в София

  Това е интерактивно покритие с осветление, което позволява на посетителите да взаимодействат с повърхността според зададените параметри – ефектите на пода се променят при контакт. Специалистите го наричат цифрово светлинно покритие, а посетителите – видео-под. Интерактивният светодиоден под може да стане визитната картичка на всяко заведение. Също така, видео-подът визуално увеличава размерите на помещението.

  Интерактивната система е изключително сложна за изпълнение, затова с производството й се занимават само опитни специалисти. В днешно време за купувачите е достъпно огромно количество визуални ефекти, от които подът е най-елементарният и непретенциозен. Това решение е актуално за големи търговски центрове и нощни клубове, при оформяне на сцени или помещения за провеждане на концерти и други развлекателни мероприятия.

  Особености на конструкцията на светодиодния под

  Светодиоден под, цена в София

  При създаването на пода се използва  цял модул или отделни елементи от подовото покритие. Качественото светодиодно осветление позволява да се подчертае привлекателността на изображенията и визуалните ефекти на пода, създавайки приятна картина, подчертаваща имиджа на заведението.  Яркият визуален ефект се постига благодарение на минималния размер на пикселите - 24,15х32,5 мм.

  Повърхността на интерактивния под е от специален подсилен триплекс, благодарение на което подът издържа на голямо натоварване. Триплексът предпазва от повреждане и драскотини, и е лесен за поддръжка.

  Интерактивната част на пода се подсигурява от система високочестотни датчици, обединени в мрежа. Достъпът е чрез софтуер. Програмата позволява да се регулира работата на системата в реално време или да се използва запаметен шаблон. Главното достойнство на системата за управление са лесното й използване и поддръжка.

  Предимства на интерактивния под

  Интерактивен под, в София

  Той може да се използва като основен или допълнителен източник на светлина в неголеми помещения. Негова основна особеност е универсалността му: технологията е подходяща както за публична, така и за домашна употреба. Изображенията и ефектите се подбират персонално според желанията на клиента. Благодарение на лесната система за управление настройките могат да бъдат направени и от човек без специална подготовка. Устойчивостта и здравината на покритието позволяват употребата на места, които са с голяма посещаемост.

  В комплекта на интерактивния под влиза самото покритие, компютър за управление на изображението, софтуерна програма с визуални ефекти, прожектор и проектор за излъчване на изображението, кабели и инструкция за употреба.

  Моментум дигитално студио – светодиодно оборудване от всякакъв вид.

  Консултантите на компанията ще помогнат да се подбере най-оптималния вариант за интерактивно подово покритие в съответствие с желанията на клиента. Екип от специалисти ще извърши монтажа в кратки срокове, като преди това покритието е минало щателна проверка.

  Компанията предлага както базови LED-подове, така и сложни конструкции с динамично променящи се изображения и ярко осветление. Нашите експерти ще помогнат в избора на подовото покритие на възможно най-добрата цена.

  Специалистите ни могат не само да изготвят покритието, но и да помогнат с подготовката за полагането на покритието, монтажа и настройката на датчиците и системата за управление, както и техническа поддръжка на устройството.