Аптечни кръстове - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Аптечни кръстове

  Не е тайна, че ярката успешна реклама е ключа към успеха на всяко предприятие. Подобно на всички фирми, и аптечният бизнес се намира в развитие.

  Аптечни кръстове в София

  Днешната външна реклама има видима разлика от рекламата използвана по-рано. Характерни черти са лаконичност, информативност  и продуктивност. Такава реклама е много разнообразна. Благодарение на високото ниво на конкуренция е измислен още един начин за привличане на клиенти с неговата яркост и динамика! Към него се отнасят и аптечните кръстове. Пълноцветният  кръст ви отличават от конкурентите Ви. Тези кръстове ще привличат вниманието денонощно, те се различават по яркост. Разбира се, можете да закупите кръст с лампа с нажежаема жичка, но е факт че даденият тип реклама не се забелязва от пешеходците при наличие на толкова много, ярки рекламида не говорим за неговата светлина през деня.

  В допълнение на електронните табла може да бъде показвано работното време на аптеката и информация за текущи промоции и отстъпки. Нашите модели не изискват постоянна поддръжка. На продажба е кръстове аптека, на срещата, която може да превежда не само текст, но и графика. Всичко това помага да се привлече вниманието на минувачите, като, подобряване на имиджа на аптеката. Продаваме аптечни кръстове, на които може да се показва не само текст, но и графика. Всичко това помага да се привлече вниманието на минувачите, като подобряване и имиджа на аптеката.

  Цената зависи от вида на осветление и параметри на модела. Целта е да се предостави информация за аптеката. Тази структура е направена във формата на кръст, зоната за информация е представена със зелени светодиоди, служещи за показване на рекламата. Може да използвате и червени светодиоди.

  Голям брой модели. Процесът на отдаване под наем на оборудването.

  Аптечни кръстове, наем в София

  Когато се свържете с Interactive Bulgaria Вие можете да купите от готовите предложения по-долу:

  Едностранни или двустранни. По обикновените аптечни кръстове са едностранните, тях може да придобиете и на по ниска цена. Монтирането се осъществява на витрината или на фасадата на сградата. Някои от тях са оборудвани с осветление. Що се отнася до двустранните, те са предназначени за монтаж чрез скоби. Такива светодиодни табла са и по привлекателни. Обемният Аптечният кръст съответно е на по-висока цена, но изглежда по атрактивно.

  Изпълнения на различни размери. Най-подходящият размер за града е кръста с размери между 400-1200 мм. Можете също така да си поръчате и други размери. Той използва динамични или обикновени светлини, неизбежно привличащи жителите на града.

  Кръстове имащи LED и неонови подсветки. Най-подходящ вариант днес е фоновото осветление от светодиоди.  Вие със сигурност може да се използвате и неон. Аптечните кръстове могат да бъдат оборудвани с температурен сензор, сензор за влажност и датчик за налягане. Цената зависи от проектните характеристики. Цената на светодиодните табла със статично - динамични ефекти  по-високо те могат да бъдат програмирани да се включват и изключват в определено време. Консумация на електроенергия  е от 20 до 100 W. 

  Светодиодни аптечни кръстове

  Аптечни кръстове, цена в София

  Конструкцията на аптечните кръстове е изработена от високо устойчива пластмаса или алуминий. За цвят на фона може да се изберете, какъвто желаете. За предпочитане е все пак да избере бял цвят, който перфектно показва зелено или червено. Такива модели могат да работят непрекъснато при температури от  -30 до +50 °C.

  При поръчка на светодиоден кръст от Interactive Bulgaria на вас ви се предоставя атрактивен дисплей за реклами с естетичен вид, служещ за запомнящо се допълнение на Вашата аптека, и същевременно увеличава притока на клиенти.

  Както отбелязахме, надписите и ефектите се създават от софтуер включен в комплекта. Това включва също допълнителни свързващи кабели и ръководство за ползване.

  Благодарение на софтуера имате възможност да създадете и покажете логото на аптеката си. Може да въвеждате данни и специални ефекти които ще се виждат на аптечният кръст.

  Какви предимства имат електронните аптечни кръстове?

  Този кръст разполага с голям брой положителни характеристики както за аптека така и за клиента. Те включват:

  Както показват наблюденията, в аптечното табло се използват най-ярките светодиоди. Поради ниската консумация на енергия и отличният експлоатационен живот, аптечните кръстове са много изгодни.

  При поръчка на Светодиоден аптечен кръст от Interactive Bulgaria, вие получавате естетичен и атрактивен рекламен дисплей, който перфектно допълват фасадата на вашата аптека и ще привлича клиенти.