Светодиодни LED екрани - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Светодиодни LED екрани

  Съвременните LED екрани се използват днес в много области, включително в рекламата. Те позволяват показването на информацията да се осъществява по максимално ефективен начин, като същевременно минимизират разходите. LED екрана отговаря на всички изисквания, неговата форма и размери са избрани индивидуално. Инсталация може да бъде на закрито или на открито. Независимо от местоположението и пространството изображението ще бъде с високо качество. Светодиодните екрани могат да работят денонощно, показват рекламния клип в точното време и на редовни интервали. Възможно е да се определи времето на на излъчване на клипа и броя на импресиите.

  Може да поръчате Led екран във всякакъв размер. Пакетът включва: управляващ блок  и допълнителни устройства, които правят използването на екрана много по функционално. Обезателно трябва да използвате рамка за монтиране на модулите. Всеки модул е с прахо и водоустойчив корпус. На лицевата страна е монтирана свето излъчваща матрица, а отвътре контролер и блокове за захранване. На задният панел са предвидени конектори, дръжки за носене и индикатори за работоспособността на устройството. Всички модули могат да бъдат съединени без никаква видима пролука.

  Устройството е снабдено с един от тези видове светодиоди:

  Подреждане на светодиодите

  LED екрани могат да се класифицират като:

  В клъстерните модели всеки пиксел съдържа 3 или повече светодиоди. Те са обединени в специален светоизолиран корпус залят от херметизиращо съединение. Клъстерите се монтират с винтове върху предната повърхност на таблото. Проводници са свързани към контролното табло.

  Моделите с матрица са по-технологични, и постепенно заменят клъстера. При тях клъстерите и платките са комбинирани в една матрица.

  Основни предимства

  LED екран - обемен електронен дисплей, където източникът на светлина са полупроводникови светодиоди. Те имат желаната яркост и яснота, способстват за икономията на електроенергия. Предимства на LED устройства могат да бъдат описвани дълго. Много компании оцениха достойно перспективите на дадените модели.

  Предимства на светодиодните екрани:

  1. Екраните могат да бъдат инсталирани в помещенията и на фасадите на сградите, площади и на високи сгради. LED екрани могат да бъдат инсталирани във всяка част на града, те ще работят в определени часове на деня, за максимален ефект.
  2. Информацията на екранът е ярка и се променя динамично. Тя се откроява дори на фона на цветните билбордове. Посланието се запомня бързо и лесно. Статичните банери и големи структури с печатни материали, не са толкова ефективни, колкото един по-ярък екран веднага привлича вниманието. Всеки опитен маркетолог ще Ви увери, че динамичната информация се помни по-добре, че не е толкова натрапчива и банална. Дори сред градския шум на такава реклама и информация на дисплея ще се вижда много лесно.
  3. Излъчването на видео информацията може да е денонощно, така може да бъде видяна от максималния брой потенциални клиенти. Екрана работи добре не само вечер и през нощта, но и през деня. Благодарение на яркостта на диодите, изображението се вижда добре от всякакъв ъгъл, дори и при лошо време.
  4. Светодиодния екран е лесен за управление. Специален компютър ви позволява бързо да променяте информацията, ефектите или да създадете надпис. Времето за обработка на изображението и показването му на екрана е минимално.
  5. Няма ограничение за формата на показваната информация. Тип и размер на шрифта се избират произволно, може клиповете да се припокриват един с друг.
  6. Таблото може да бъде разширявано, без затруднение, докато връзките между отделните панели са невидими. За да привлечете вниманието на публиката, може да направи необичайна конфигурация на екрана.
  7. Видео екрани лесно и бързо се ремонтират. Всеки дисплей ако получи неизправност няма да е трудно да се замени.

  Като цяло, LED устройства съчетават предимствата на традиционната външна реклама и телевизията, но тяхната ефективност в пъти по-добра, както и разходите бързо се свеждат до минимум.

  Сфера на използван на светодиодния дисплей

  Led екрана в днешно време се използва доста широко. Той може да бъде инсталиран на закрито, на открито, може да се използва в комбинация с други методи и инструменти за реклама. Подадената информация е динамична, ярка и забележима, тя достига до голяма аудитория веднага. Възможностите за инсталиране на екрани са много. Те могат да се видят на рецепции и в заседателните зали на много компании, на площади, изложби и презентации. Информацията се предлага в удобен начин, не е нужно да напрягате очите си, за да видите изображението. Основният работен процес в помещения с такива екрани не се променя, те не заемат много място.

  Такива конструкции може да видите по улиците на града, в изложбените зали, магазините и развлекателни заведения. Те са намерили своето приложение и в образователните институции. Екраните се отличават с компактни размери, теглото им е относително малко. Медийни фасади се създават в най-кратки срокове, и то с отлично качество.

  LED екраните - те са незаменимо средство за външна реклама. Тя се използва успешно за насърчаване на марката и увеличаване на продажбите.