Рекламни роботи - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Рекламни роботи

  Всеки предприемач мечтае да намери сътрудник, който няма да боледува, ще е съгласен да работи без почивен ден, няма да закъснява, и няма да иска увеличение на заплатата.

  Сега тази мечта може да се превърне в реалност! Техническият прогрес ни подари напълно иновативен продукт, който ще стане Вашият незаменим сътрудник. Запознайте се с промо-робота – идеалното решение за прогрес в бизнеса.

  Рекламния промоутър е първия дигитален робот на българския пазар. Той е създаден за обслужване на масови мероприятия, на които посетителите се нуждаят от информация. Промоутъра се запознава с посетителите, помага им да се ориентират в пространството, отговаря на въпроси, дори може да разпознава тези, с които вече е общувал. Той представя необходимата информация на клиента кратко, качествено и своевременно. Освен това – той е симпатичен и с него непрекъснато се снимат. Той винаги е в центъра на вниманието!

  Той е многофункционален, и освен основната си работа, помага да се създаде обратна връзка с клиента.Промо роботът събира всички речеви въпроси на посетителите, които след това се обработват от съответните специалисти. По този начин може да се направи подробно изследване относно потребностите на аудиторията, за да може в бъдеще да се представи точно този продукт, от който клиентите се нуждаят. Роботът много бързо и качествено се справя със задълженията си. Специално настроената програма спрямо Вашия продукт и услуга осигурява своевременно и конкретно информативно обслужване на клиентите. Задавайки въпроса си, клиентът моментално получава компетентен отговор. Човек получава не само необходимата му информация, но и приятна емоция от общуването с необикновено създание. Този сътрудник не се изморява, не излиза за обяд, не се обърква в информацията, която дава и предоставя изключително обслужване на най-високо ниво.

  Предимства на Промо робота

  Рекламни роботи в София

  Положителните му страни са много. Водещи компании в света вече използват тази иновация в работата си. Къде са предимствата му пред живия промоутър? Живия промоутър трябва да бъде обучен, да има комфортни условия: работна среда, ползване на отпуски, болнични и други регламентирани от закона почивки. От друга страна – това не гарантира липса на грешки в работата му – познатият на всички “човешки фактор” може да сработи във всеки един момент. Това, обаче, е изключено ако имате дигитален  промоутър. Той винаги е готов за работа и не прави грешки. Неговата работоспособност не зависи от настроението, характера, както и от никакви  външни фактори. Той не може да създаде проблем – той ги решава. Предимствата му са много. Бързина при обслужване на клиентите. Консултациите му са точни и качествени. За разлика от живия човек, той винаги е на работното си място и е в услуга на клиентите. Той не излиза за обяд, не говори по телефона, не сърфира в интернет, не закъснява, не се изморява и не се оплаква. Той не се обърква в това каква информация да даде на клиента, не губи време в търсенето й, докато изнервеният клиент чака. Той не може да бъде груб или неетичен към клиента. Промо роботът има уникална външност – резултат от усилената работа на професионални дизайнери, той е спретнат, приятен и привлича вниманието на всички. В същото време, външният вид на живия промоутър може не винаги да отговаря на изискванията на работодателя.

  Рекламни роботи, в СофияИзползването на иновативни технологии повишава рейтинга на компанията, прави я по-привлекателна в очите на потребителя и я кара да изпъква измежду конкуренцията. Присъствието на рекламен робот на Ваша презентация ненатрапчиво ще акцентира върху високия Ви статус и ще Ви осигури репутация на компания, която не изостава от техническия прогрес и е  крачка напред. Конкурентите Ви няма да покажат нищо по-интригуващо и ще останат далеч зад Вас.

  За да бъде подготвен един сътрудник са необходими както време, така и  пари. Сроковете на обучение могат да достигнат до няколко месеца, а стойността на качественото образование е много висока. С Rbot подобен проблем не съществува. Неговото “образование” е специална програма, която се  записва моментално и той е готов да изпълнява задълженията си. Знанията му лесно могат да бъдат презаписвани и допълвани.

  На него не му е необходимо да повишава квалификацията си, което е скъпо и времеемко. Инсталирането на програмата отнема минути. Промо роботът дава възможност да се пристъпи веднага към основната цел на всяка фирма – да се генерира печалба, вместо да се влагат време и средства в обучение на персонал. Роботът знае целия асортимент от продукти и няма да забрави важни характеристики, които клиентът трябва да знае. Ефективността на обслужването е висока, защото той няма да бъде зает със собствени мисли и занимания в момент, в който е необходима консултация. Зададеният от клиента въпрос получава незабавен отговор.

  Функции на Дигиталния промоутър

  Рекламен роботОсновни способности:

  Промо роботът е ярка иновация, подарена от техническия прогрес. Високите резултати от работата му вече са оценени от много компании в света. Този сътрудник удивлява, възхищава и предоставя качествена информация. Неговата работоспособност винаги е на ниво. Благодарение на своята общителност и нестандартност той винаги е в центъра на вниманието.

  Допълнителни опции за Рекламни промо роботи
  Робот барман
  Робот сервитьор
  Сензорен монитор
  iPad 4
  Вандалоустойчива кутия за iPad 4
  Стенд за брошури (А4, А5, А6 - по 2 бр.)
  Боядисване на отделните части (общо 16 детайла)
  Изготвяне на стикери по проект на клиента
  Декоративни висящи предмети (по заявка на Клиента)