Прозрачен екран - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Прозрачен екран

  Прозрачен екран

  Не много отдавна, прозрачни екрани изглеждаха красиви, грандиозни, но съвършено нереална фантастика. Въпреки това, чрез съвременната наука и технология, разработчиците успяха да създадат един модерен прозрачен екран, който позволява да се решат сложни маркетингови проблеми.

  Всяка обикновена и скучна витрина може значително да се трансформира с помощта на проекционната технология. На екранът ще бъде много лесно да се покаже всяко изображение, а посетителите ще помислят, че то е дошло от въздуха без никаква намеса. Този необичаен прозрачен екран веднага привлича вниманието. Например, ако използвате прозрачен екран като витрина, само след няколко часа ще забележите значително увеличаване на печалбите.

  Модерните прозрачни проекционни екрани се изработват с помощта на AMOLED технологията. За производството се използват така наречените органични светодиоди. Не толкова отдавна, да се създаде подобен монитор е било невъзможно. Но днес, разработчиците са преодолели тази бариера. Съвременните витрини са не само необичайни, но също така и с размери до 117 см в диагонал.

  На вниманието на клиентите се предлагат различни видове прозрачни дисплеи. Те могат да бъдат черно-бели или цветни - всичко зависи от предназначението им и характеристиките на рекламната кампания. Във всеки случай, екраните осигуряват ярко, високо качество на изображението. Потреблението на енергия на LED светодиодите е минимално. Дори ако се използват денонощно екраните консумират минимално количество енергия.

  Прозрачни екрани - обещаващо развитие

  Прозрачен екран под наем

  Има потенциал за големи инсталации. Отличителна черта на системата е, че мониторът през деня може да се ползва като нормален прозорец, а през нощта той се трансформира. Самата структура не е с масивни лампи и видими схеми, включването на изображението не е деформира витрината - то е ясно, светло, и цялостно. Теглото на системата е малко, не се изисква солидна рамка за инсталацията. Системата може да се контролира по различни начини, но най-често е безжична.

  Сфера на приложение:

  Може да купите прозрачен екран на атрактивна цена, размера и формата се избират индивидуално. Разработката на AMOLED е уникална, осигурява ярки и живи изображения, които се оказват невероятно реалистични. Традиционните дисплеи и табели вече не изпълняват своите функции, и разходите за тях не винаги са оправдани. Прозрачните дисплеи могат напълно да ги заместват, изпълняват същите функции, но с огромен резултат.

  Прозрачен монитор цена

  Предимства на съвременните прозрачни екрани

  Прозрачните екрани се отличават с редица предимства:

  1. Икономичност. Дори и при силно натоварване консумация на енергия остава минимална. Това се постига чрез използването на AMOLED технология, принципът на която се основава на LED проводниците.Може да се спестите до около 90% от консумацията на енергия като замените обикновените устройства.
  2. Теглото е малко. Много от видове проекционно оборудване е твърде голямо, може да се наложи да си купите специални щандове и заграждения, за да се гарантира безопасността на конструкцията. Прозрачни екрани са като монитор и проектор едновременно. Такава конструкция е лека и с малка дебелина. Транспорт на оборудването до мястото на инсталация се извършва с обикновен транспорт (ако размерите не изискват други условия), инсталацията е бърза, след което оборудването може да се включи веднага.
  3. Качеството е отлично, изображението е светло, и много ясно. Когато го включите изглежда, че снимката буквално полета във въздуха. Създаване ефект на холограма.
  4. Конфигурациите могат да бъдат различни, но размерът на екрана не се отразява на качеството на картината.
  5. Екрана може да работи при различни условия. Температурата може да падне до -40 градуса, или да стигн до +70. Въпреки това работоспособността е най-високо ниво.
  6. Формата на витрината може да бъде всякаква. Популярни сред клиентите са необичайно изпъкналите стъкла, изображението, което се получава качествено и атрактивно.

  Търсите ли как можете да изненадате клиентите си и да им предложите нещо ново? Тогава прозрачният екран е технологията, която е необходима! Оборудване привлича със своята ексцентричност, посетителите ще си помислят че няма екран, а изображението виси във въздуха. Поддръжката на системата е изключително проста, комуникацията може да бъде безжична, и консумацията на енергия е минимална. Използването на прозрачни екрани може да бъде в магазини, кафенета и барове. Прозрачният телевизор може да бъде незаменим за оформяне на бутикови витрини. Големи прозрачни екрани, които не се нуждаят от отделен блок за управление, все повече се използват за презентации и за дизайн на изложбени зали.