официаленый
представитель
в гр.София
+359(0)885554256
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Проекционни въздушни сфери

  Не е тайна това, че една от популярните реклами, е проекционната. Нейната резултатност превишава резултатите на обичайните рекламни кампании в пъти, като при това разходите за провеждането й са много по-ефективни. Проекционната реклама завладява повече хора и им предоставя необходимата информация. Проекционният сферичен екран се смята за един от най-добрите и ефективни методи в дейността на маркетинга.

  Конструктивни характеристики

  Проекционната сфера представлява сферичен монитор, или, както още го наричат – въздушна сфера. Тя прилича на пневматична конструкция. На външната й част правят проекция на картинка, благодарение на начина, по който интерактивното устройство действа, изображението се вижда много добре от всички страни. Картината се създава от монтиран лазерен проектор, който може да бъде заменен с мултимедиен. При монтирането на сферата не са необходими специални крепежни елементи.

  Структурата на екрана е много проста, което не намалява нейната ефективност, точно обратното – повишава я. Оборудването изглежда съвсем просто – голяма топка от плат,  която се надува до желаната форма. Върху външната й страна се излъчва изображение, която е добре видима от много хора. Диаметърът на сферата може да е от 5 до 25 метра. Структурата й е много устойчива, затова ограниченията в използването й има само при вятър. Във вътрешността й се монтират осветителните тела, благодарение на които се получава необикновен ефект на изображението. Също така, те увеличават яркостта на картината, което я прави добре видима и през нощта.

  Устройства, разположени в сферата:

  Проекционни сфери в София

  Положителни качества на сферата:

  Наем Проекционни сфери в София

  Къде може да се използва въздушната проекция?

  Ако Вашият нов продукт или услуга изисква оригинален рекламен ход – проекционната сфера е най-добри за това вариант. Изключително интересен вариант е позиционирането на сферата върху водна повърхност. Това необичайно съчетание силно привлича зрителите. Необичайността на подобна реклама привлича вниманието на зрителите, а яркото изображение дава възможност продуктът да бъде разгледан от  всички страни.

  Цена на проекционна сфера в София

  Проекционната реклама има много разновидности и една от тях излъчва изображението не само на външната си страна, но и отвътре. Най-големият размер на подобна сфера побира в себе си около 400 човека, което по никакъв начин не влошава качеството на изображението. През деня видеото може да се показва във вътрешността на сферата, а с настъпването на нощта да се измести от външната. Също така, сферата може да има няколко допълнителни отвора. Има и допълнителни куполи.

  На първо място проекционната сфера е имиджова реклама на компанията, която я ползва. Тя ще направи рекламата на съответния продукт или услуга зрелищна и ефективна.  Това я отличава от другите маркетингови инструменти. Минималните разходи по тази реклама имат бърза възвращаемост чрез потока нови клиенти, които тя привлича.

  Това маркетингово оборудване веднага става център на внимание на мястото,  където се представя. Ярката и необичайна реклама винаги привлича посетителите. Високата ефективност и отличното качество на сферата прекрасно се съчетават с нейната мобилност и относително неголемите разходи за използването й. С помощта на проекционния екран може да бъде оформен ивент-проект. Медийната сфера има възможност да създава оригинални панорами и  визуализации без да губи от своята мобилност.

  Цена на проекционна сфера в София

  Възможности на сферата:

  Възможностите, които има проекционната сфера са добър начин да се сформира целева група от възможни бъдещи потребители на рекламни ресурси. Изхождайки от желанието на клиента, маркетинг-специалистът подбира уникален дизайн за рекламното видео, като допълнително се създават и визуални ефекти. Дизайнерът работи тясно с клиентите, затова под внимание се взимат и най-малките детайли и всяко желание.

  Ако търсите надежден и ефективен начин да рекламирате – проекционната сфера е най-подходящият за Вас избор.

   

  Наем на Проекционна сфера и Продажба на проекционна сфера
  Размер на проекционната сфера
  Проекционна сфера 25 м
  Проекционна сфера 18,5 м
  Проекционна сфера 16,7 м
  Проекционна сфера 15 м
  Проекционна сфера 10 м
  Проекционна сфера 6 м