Проекционна витрина - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Проекционна витрина

  В борбата за завоюване на позиции на пазара, много собственици на компании си задават въпроса как да изведат фирмата си на челно място. При съвременните условия, това никак не е лека задача, но на помощ идват най-новите технологични постижения. Едно от тези невероятни новости е проекционната реклама. С нейна помощ Вие можете да оставите конкурентите далеч зад себе си. Тази реклама привлича със своята необичайност, съответно е изключително ефективна.

  Позиционната реклама е инструмент за завоюване на нови клиенти и стабилно развитие на Вашия бизнес. Тя Ви подхожда идеално, ако:

  Проекционна витрина в София

    • вече сте се убедили в това, че първото впечатление за един продукт се създава у клиента по опаковката
    • ако разбирате, че отговорния и професионален подход във всяка сфера е залог за успех
    • вие се стремите да удовлетворите желанията и нуждите на Вашите  клиенти
    • искате да изведете компанията си на ново ниво на развитие, без да изразходвате значителни средства
    • искате да изпреварите конкурентите си

  Проекционна витрина за идеална рекламна кампания

  Всички предимства на проекционната витрина вече са високо оценени от водещи световни компании. Това е най-ефективният начин за привличане както на нова аудитория, така и за повишаване на доверието в компанията на вече съществуващите клиенти.

  Проекционната реклама е привлекателна със следното:

     1. бюджетът на рекламната кампания с използване на витрината е по-ефективен, отколкото ако се използват обичайните маркетингови технологии
     2. възможно е създаване на витрината по индивидуална поръчка. Формата и размерът на оборудването можете да изберете сами, съгласно целите, които си поставяте
     3. витрината пълноценно функционира при всякакво осветление. Качеството на изображението остава отлично и при естествена, и при изкуствена светлина
     4. оборудването е много лесно за експлоатация. Не се изискват каквито и да е технически знания и умения за да се използва ефективно устройството
     5. възможност да се добавят функции – при необходимост могат да се добавят датчици за движение, специални таймери, флаш-интерфейс и др.

  Наем на проекционна витрина в София

  Проекционната витрина е идеалното и възможно най-изгодно съотношение между цена и качество. Има няколко варианта на стандартни пакети за оборудване: за закрити помещения, за употреба навън, с традиционна форма или по идея на поръчителя, има възможност устройството да бъде брандирано. Проекционните витрини изглеждат необичайно, креативно и не остават никого равнодушен към тях.

  Тайната на работата на проекционните витрини

  Цена на проекционна витрина в София

  Проектиране на изображение върху стена е проста и ненатрапчива реклама, която лесно привлича вниманието и постига поставените цели. Това е ефективен метод за влияние, който е много лесен за употреба. Системата за функциониране на витрината се състои от:

  Изображението си остава стабилно при всякакво осветление, специалните функции за реакция на движение /с помощта на които видеото започва само тогава, когато минават хора/ създават ефект на индивидуално внимание. Проекционната витрина създава привлекателна, резултатна реклама, която подчертава вкуса Ви. Съдържанието на рекламния клип е изцяло съобразен с Вашите желания и целите, които рекламата трябва да постигне. Винаги могат да бъдат добавени нови елементи, които ще впечатлят клиентите Ви.

  Използвайки проекционната витрина в своята рекламна кампания, Вие можете в кратки срокове на вдигнете нивото на продажбите си. Цената на устройството се определя индивидуално, като изцяло е съобразена с рекламния Ви бюджет и желанието от наша страна Вашите цели да бъдат постигнати.

  Окончателната стойност зависи от:

  За да бъде постигнат максимален ефект, проекционната витрина се допълва със следните полезни функции:

  Предимства на проекционната витрина

  Достойнства, на които следва да се обърне внимание:

  Видео витрината е иновативно рекламно решение, което поразява със своята нестандартност. Ако искате да привлечете потребителя със своето предложение, да го изненадате и да грабнете вниманието му – възползвайте се от проекционните технологии. Повторете успешния опит на стотици предприемачи от целия свят, които вече го направиха.

  Цена на проекционна витрина в София

  Търговските центрове, магазини, салони, изложбени зали са само малка част от местата, в които проекционната витрина ще събира тълпи заинтересовани клиенти. Можете да закупите или да вземете под наем необходимото оборудване за организиране на Вашата рекламна кампания, ивент или презентация.

  Уникалната проекционна витрина е нов начин да вървиш напред и да завоюваш нови, и все по-високи позиции в бранша при оптимален бюджет.

   

  Проекционна витрина — условно стандартно решение
  Наем на проекционна витрина и продажба на проекционна витрина

  INDOOR: екран 1м х 0,7м Подробно »

  INDOOR: екран 2м х 1,5м Подробно »

  INDOOR: екран 3м х 2м Подробно »

  OUTDOOR: екран 1м х 0,7м Подробно »

  OUTDOOR: екран 2м х 1,5м Подробно »

  OUTDOOR: екран 3м х 2м Подробно »