Проекционно оборудване - цена, наем и продажба - Холограми, Проекционни и интерактивни решения - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Проекционно оборудване

  Интерактивните технологии много широко се използват за  рекламни цели, но също така са приложими в учебни заведения.

  Проекционните устройства са много удобни за употреба на изложби, пресконференции. Те са изключително полезни при презентации на нови продукти или услуги.

  Работейки с интерактивно оборудване, ние се убеждаваме в това, че за проекция на  картина не е необходим специален монитор. Достатъчен е само потокът светлина от нужното устройство, за да може дори обикновено стъкло да бъде използвано като екран за проектиране.

  Външната интерактивна реклама е интересна за хората, те с удоволствие я гледат, интересуват се, и дори я снимат. За разлика от старите рекламни похвати, които отдавна са остарели – интерактивната реклама предизвиква огромен интерес. Проекцията обикновено се използва в случаите, когато видео-стената и видео-кубът не могат за бъдат използвани.

  Както и към всяка друга техника, с интерактивното оборудване трябва да сме внимателни, а за по-ефективно използване са нежни обучени хора. Специалистите работят не само с дизайна на устройството, но и с данните му. Те подготвят специализирани програми, благодарение на които е възможно управлението на оборудването. Най-новите проектори могат не само да излъчват картина, но и звук. Има възможност и за обединяване на няколко компютри в обща мрежа с достъп до интернет. Тези възможности са незаменими в съвременния свят и устройството е не само креативно, но и запомнящо се.

  Проекционно устройство

  Измежду всички проекционни устройства с особена популярност се ползва видео-промоутъра. Благодарение на функциите си той се превърна в сериозен противник за обикновените хора. Едно от търсените устройства е интерактивната витрина. Цената й е по-атрактивна от тази на плазмен телевизор, а размерът й може да е всякакъв. Устройството е уникално с това, че поглъща светлината и пред публиката остава само излъчваното изображение. Към иновациите в бранша се отнася и въздушната сфера, която поразява със своята ефективност, динамичност и практичност.

  Най-популярно е проектиране върху стъкло. За пример: при дневна светлина – обикновена витрина, през нощта – ярък монитор с рекламни изображения. Вариантите за вида на витрината са много – всичко зависи от предпочитанията на поръчителя.

  Най-често тя се използва за привличане на потенциални клиенти. Тя отлично приковава вниманието на хората, показвайки необходимия продукт или услуга. Благодарение на работата на интерактивните устройства компанията ще се развие стремително, брандът става популярен, а конкурентите остават зад Вас.

  За да се предаде точно информацията към клиента е необходима интерактивна проекция. В обхвата на работата й влиза не само демонстриране на продукти, но и взаимодействие с клиента чрез докосване. Такова взаимодействие е популярно и удобно, когато клиентът може да получи необходими данни за стоката или услугата само с едно движение на ръката. Това не само повишава доверието на клиента в компанията, но и привлича нови ползватели със своята достъпност. При желание мониторът може да се направи и безконтактен. Ако клиентът не иска да използва монитор, трябва да му бъде предложен специален филм, проектор, или съвременна система за управление, чрез която се постига този необикновен ефект.

  Проекцията за всяка поръчка се разработва индивидуално според желанията на клиента. Фантазията и умението да твориш създават необичайно зрелищна атмосфера. За да се създаде подобна проекция се  ползват най-различни устройства, включително самият филм за проекции, проектор и система за контрол на устройството.

  Особено важно значение има подборът на излъчваните материали, които се изработват от най-добрите специалисти в областта.

  Особености на интерактивните устройства: