+7 (800) 250-92-51
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Изработване на приложения

  Рекламата е индустрия, която винаги трябва да работи ефективно, което изисква използването на нови разработки. Днес за най-резултатна се смята проекционната технология. За да работи тя е необходимо различно и разпознаваемо съдържание.

  Как да се разработи съвременно съдържание?

  Разработването на съдържание е сложен процес, при който трябва да бъдат обмислени всички елементи, до най-дребния детайл, да се напише сценарий. За обработване на съдържанието се използва компютърна графика, анимация 2D и 3D. Графиката дава големи възможности в това отношение. Информацията е поднесена в максимално удобен вид и рекламата не е така натрапчива, както традиционната. Триизмерният подход в рекламата дава възможност рекламата да стане по-привлекателна, а разходите да бъдат бързо оптимизирани.

  Освен компютърната графика, при записването на съдържанието се използват и модели. Това прави видеото персонифицирано и по-привлекателно за клиента. Без тях не може при виртуалния водещ и интерактивния промоутър. Благодарение на това потребителят има усещането, че с него общуват лично, което, от своя страна, повишава доверието на му и води до ръст в продажбите.

    

  В съвременната проекционна реклама многомерното анимирано съдържание се използва достатъчно широко. Освен в рекламата, то често се използва и в театрални постановки, концертни изпълнения, за организиране на различни мероприятия.

  Богатството на съвременното визуално съдържание

  Видове визуално съдържание:

  Рекламните клипове са кратки сюжети, които буквално правят чудеса. Под въздействие на видеото, у потребителя се формира мнението, че предложеният продукт е по-качествен от аналозите му.

  Вирусният подход не е по-малко резултатен. Той се разработва от специалисти по вирусен маркетинг, които създават онлайн игри, кратки видеа, сайтове, аудиозаписи. Вирусният маркетинг работи благодарение на желанието на потребителите да споделят това, което им е станало интересно и е привлякло вниманието им.

        

  Клипът е кратък художествен сюжет, който позволява един продукт да се покаже по-най привлекателния начин.

        

  Имиджовите клипове имат визуално целенасочено въздействие, те формират у потребителя определено мнение за продукта или фирмата. Имиджовите клипове позволяват да се постигне следното:

     

  Клиповете позволяват да бъде създадено общо впечатление за компанията и образът й да стане лесно разпознаваем. Най-важното е контентът да бъде ориентиран към постигане на определените цели. Подобен успех може да постигне само професионален екип.