официаленый
представитель
в гр.София
+359(0)885554256
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Система Kinec

  Разработена за игралната конзола, която познаваме като XBOX. За първи път тя бе представена на широката публика през 2009 година на едно от големите изложения за игри. Системата бе разработена с цел да се привлекат нови ползватели на Xbox. По сравнение с главния си конкурент -  Play Station, системата бе все още нова за клиента, който предпочиташе вече утвърдения бранд, който не се отличаваше от новия продукт по качество и функции. Разработването на системата  Kinect даде възможност на  Xbox да се открои от останалите игрални конзоли и си извоюва статут на уникална игрална платформа, която позволява игралният процес да се осъществява без директно физическо въздействие (без джойстик или друг контролер).

  KINECT в София

  След няколко години – февруари 2012 година започна серийното производство на системата, съвместима с Windows, което позволи на корифеите в компютърния бранш да се диференцират като специалисти, предоставящи уникални възможности.Kinect надеждно укрепи позициите на холдингите, предизвиквайки революция в сферата на компютърните игри и софтуера.

  И така се получи, че това откритие не можеше да не стане предмет на внимание от страна на рекламните специалисти. Благодарение на своята съвместимост с популярни компютърни системи, Кинект успешно се използва на презентации, изложби и аукциони. Системата може да бъде управлявана само чрез жестове, не са необходими дори дистанционни управления за да бъдат управлявани изображенията и действията на екрана.

  Трябва само да застанете в конкретна зона срещу камерата Kinect, за да го правите. При това не е нужно да изчитате многотомни инструкции за управлението на системата, управлението ще реагира на Вашите команди, дори ако решите да действате по метода на опита и грешката.

  Kinect е интерактивно устройство, т.е. настроено е за тясно сътрудничество с ползвателя си. Това не е механизъм, който ще поиска да работи самостоятелно – като послушно дете, то има нужда от управлението на ползвателя си. В замяна, устройството гарантира моментален отклик на подаваните команди, на всяко движение и жест. Камерата на секундата отчита всички Ваши действия и моментално изпълнява зададените команди. Системата е доволно дружелюбна, тя може да се управлява с едната или двете ръце, тя с желание ще изпълни командите и на още някого – ако имате компания.

  Допълнения към системата Кинект

  Аренда KINECT в София

  За да работи системата, е необходим софтуер, който се разработва индивидуално за всеки клиент, според поставените о него изисквания. Работата по проекта се поверява на най-добрите дизайнери и програмисти като по този начин се гарантира високото качество на предлагания продукт.

  По време на предварителната подготовка следва:

  В кои сфери се използва системата Кинект?

  Цена на KINECT в СофияСферите, в които системата може да се използва са твърде много: образователната система, развлекателните и игрални центрове, маркетинг.

  Използването на системата за маркетингови цели е особено актуално: с помощта на  Кинект можете красиво да оформите витрина, ако сте собственик на магазин, шоурум или салон. Красивата картина на витрината ще привлича минувачите. Любопитството е твърде характерна човешка черта, и този порив е напълно достатъчен за един минувач да поиска да се осведоми повече относно рекламирания на интерактивната витрина продукт.

   Ако дейността на фирмата Ви е свързана с демонстрация на разнообразни проекти пред клиенти, системата Kinect е идеалния вариант за Вас. Представете си, че можете да презентирате, без да сте застанали през цялото време пред дъската, а сте на разстояние, и управлявате презентацията с махване на ръката си? Тези жестове, които променят изображението веднага се асоциират с вълшебника, който помним от детството си и съвсем естествено настройват положително присъстващите. Остава само да се репетират жестовете. В резултат на това – информацията се поднася леко и ненатрапчиво.

  За да привлечете нови посетители можете да поставите  Kinect в салона си, или бутика: докато възрастните пазаруват – децата ще се забавляват.

  Цената на монтажа нашите специалисти определят индивидуално, в съответствие с поставените параметри.