Система Kinec - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Система Kinec

  Разработан для игровой консоли, известной как XBOX. Впервые широкой публике он был представлен в 2009 году на одной из крупнейших игровых выставок. Система была разработана для привлечения новых пользователей Xbox. По сравнению со своим основным конкурентом - Play Station, система все еще была новой для покупателя, отдавшего предпочтение уже зарекомендовавшему себя бренду, не отличавшемуся от новинки по качеству и характеристикам. Развитие системы  Kinect позволило Xbox выделиться на фоне других игровых консолей и получить статус уникальной игровой платформы, которая позволяет игровому процессу проходить без прямого физического воздействия (без джойстика или другого контроллера).

  KINECT в Софии

  След няколко години – февруари 2012 година започна серийното производство на системата, съвместима с Windows, което позволи на корифеите в компютърния бранш да се диференцират като специалисти, предоставящи уникални възможности.Kinect надеждно укрепи позициите на холдингите, предизвиквайки революция в сферата на компютърните игри и софтуера.

  И така се получи, че това откритие не можеше да не стане предмет на внимание от страна на рекламните специалисти. Благодарение на своята съвместимост с популярни компютърни системи, Кинект успешно се използва на презентации, изложби и аукциони. Системата може да бъде управлявана само чрез жестове, не са необходими дори дистанционни управления за да бъдат управлявани изображенията и действията на екрана.

  Трябва само да застанете в конкретна зона срещу камерата Kinect, за да го правите. При това не е нужно да изчитате многотомни инструкции за управлението на системата, управлението ще реагира на Вашите команди, дори ако решите да действате по метода на опита и грешката.

  Kinect е интерактивно устройство, т.е. настроено е за тясно сътрудничество с ползвателя си. Това не е механизъм, който ще поиска да работи самостоятелно – като послушно дете, то има нужда от управлението на ползвателя си. В замяна, устройството гарантира моментален отклик на подаваните команди, на всяко движение и жест. Камерата на секундата отчита всички Ваши действия и моментално изпълнява зададените команди. Системата е доволно дружелюбна, тя може да се управлява с едната или двете ръце, тя с желание ще изпълни командите и на още някого – ако имате компания.

  Допълнения към системата Кинект

  KINECT аренда в Софии

  За да работи системата, е необходим софтуер, който се разработва индивидуално за всеки клиент, според поставените о него изисквания. Работата по проекта се поверява на най-добрите дизайнери и програмисти като по този начин се гарантира високото качество на предлагания продукт.

  По време на предварителната подготовка следва:

  В кои сфери се използва системата Кинект?

  Цена КИНЕКТ в СофииСферите, в които системата може да се използва са твърде много: образователната система, развлекателните и игрални центрове, маркетинг.

  Използването на системата за маркетингови цели е особено актуално: с помощта на  Кинект можете красиво да оформите витрина, ако сте собственик на магазин, шоурум или салон. Красивата картина на витрината ще привлича минувачите. Любопитството е твърде характерна човешка черта, и този порив е напълно достатъчен за един минувач да поиска да се осведоми повече относно рекламирания на интерактивната витрина продукт.

   Ако дейността на фирмата Ви е свързана с демонстрация на разнообразни проекти пред клиенти, системата Kinect е идеалния вариант за Вас. Представете си, че можете да презентирате, без да сте застанали през цялото време пред дъската, а сте на разстояние, и управлявате презентацията с махване на ръката си? Тези жестове, които променят изображението веднага се асоциират с вълшебника, който помним от детството си и съвсем естествено настройват положително присъстващите. Остава само да се репетират жестовете. В резултат на това – информацията се поднася леко и ненатрапчиво.

  За да привлечете нови посетители можете да поставите  Kinect в салона си, или бутика: докато възрастните пазаруват – децата ще се забавляват.

  Цената на монтажа нашите специалисти определят индивидуално, в съответствие с поставените параметри.