Сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD Multitouch - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD Multitouch

  Сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD Moultitouch

  В асортимента ни имаме особен вид оборудване, аналог на което няма в съвременните разработки в сферата на рекламното оборудване. Това е сензорният екран Black Jaguar 84” Multitouch. Това е истинска революция при екраните, сензорен дисплей, качеството на изпълнението на който поразява. Искате ли да се запознаете отблизо с него? За да Ви подготвим за презентацията на тази невероятна разработка трябва да включите въображението си.  То ще помогне да си представите в детайли за какво става въпрос.

  Black jaguar 4K UHD 84” Touch display Black jaguar 4K UHD 84” Touch display Black jaguar 4K UHD 84” Touch display

  И така, представете си празен лист, на който с маркер рисувате екранен в нормален размер. Сега увеличете изображението му два пъти от всички страни – става като на кино. И това все още не е всичко. Включваме и функцията “мултитъч”. Какво значи това? Че пред Вас има екран, който реагира на сензорни докосвания. Когато го докоснете с ръка, можете с докосване да ръководите информацията. Екранът се управлява без дистанционно. На него могат да бъдат преглеждани снимки, а ако се добави интернет достъп – добавя на този екран неограничени възможности: от гледане на филми и игри, до приложение в образованието. Старите училищни дъски стават излишни. Представете си желанието на децата да бъдат изпитани “на дъската”, което повишава ефективността на учебния процес, а заедно с него и престижа на училището.

  sensornaya-panel-blackjaguar-84-ultra-hd-moultitouchsensornaya-panel-blackjaguar-84-ultra-hd-moultitouchsensornaya-panel-blackjaguar-84-ultra-hd-moultitouch

  Сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD Moultitouch

  Екранът ще бъде много полезен за фирми, които работят с клиенти и поръчки. Те винаги имат нужда от зрелищно представяне на идеите и проектите си.

  Използването му се улеснява от това, че не са необходими допълнителни устройства за да работи екранът, с изключение на компютър, или друг източник на сигнал.

  84 инчов екран, висок контраст и яснота на изображението, функция мултитъч, благодарение на която дисплеят разпознава до 10 синхронни докосвания  превръщат устройството в чудо на техниката.

  Как още можете да използване екран Black Jaguar 4K UHD 84" Touch display?

  Сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD MoultitouchПредстои Ви да направите мащабна презентация на изследванията си пред ръководството, или имате за задача да направите демонстрации пред клиенти на фирмата. Безбройните безсънни нощи, които сте прекарали в подготовка на проекта можете да превърнете във фурор, използвайки този екран. Високите технологии се грижат за Вашия успех!

  Ако сте собственик на игрална зала и искате в него да има мултимедийно място, където клиентите могат и да изиграят игра, и да погледат филм - Black Jaguar е точно това, което Ви трябва.

  Ако организирате изложба или PR кампания за да осведомите аудиторията за предстоящи събития, трябва само да позиционирате екрана н мястото на презентацията и всички потенциални клиенти ще бъдат в течение на мероприятията ви.

  sensornaya-panel-blackjaguar-84-ultra-hd-moultitouch

  Това, разбира се, не са всички възможности на екрана. Въпросите относно останалите му възможности можете да зададете на нашите мениджъри, които с удоволствие ще Ви консултират. Можете да позвъните по телефона, да изпратите запитване на имейла, или да поискате наш сътрудник да се свърже с Вас чрез формата за обратна връзка на сайта.

  Обърнете се към специалистите на «Моментум дигитално студио»!

   

   Black jaguar 4K UHD 84” Touch display  Black jaguar 4K UHD 84” Touch display  Black jaguar 4K UHD 84” Touch display  Black jaguar 4K UHD 84” Touch display
   Търговска употреба  Образователните институции  Домашен кинотеатър  Медицинско оборудване

   

  Сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD Multitouch
  Наем и продажба на сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD Multitouch

  Сензорен панел BlackJaguar 84" ultra HD MultitouchПодробно »