+7 (800) 250-92-51
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Роботрон

  Технологиите се развиват с такава скорост, че не можем да им смогнем. Новостите, които непрекъснато се появяват на пазара активно се използват в различни сфери на живота, в това число и в сферата на забавленията. Тази индустрия предоставя големи възможности за реализация на разработките.

  Да разнообразят живота си искат както децата, така и възрастните, затова вложение в този сектор е печеливша сделка. Кои изделия са най-популярни в момента?

  Препоръчваме Вида обърнете внимание на новия и актуален «Robotron» това чудо на съвременната техника е с впечатляващи размери. Височината му е цели 3 метра. Той не е статична фигура, а пълноценен уред, притежаващ множество функции. Където и да бъде демонстриран този герой, той предизвиква интереса и възхищението на публиката. Основното му преимущество е развитият му „интелект“. Нито един от неговите предшественици не може да се сравни с него. Уникалната разработка не оставя никакъв шанс на предшествениците си. Той еднозначно е признат като един от най-перспективните проекти. Идеята на специалистите, които го разработиха, която беше несбъдната мечта, се превърна в реалност. Реализацията си този проект дължи на съвместната работа на най-добрите световни специалисти в областта на високите технологии.

  Особености на техниката или малко повече за Роботрон

  Роботът с ръст 3 метра и ширина 1.5 метра има ярко светодиодно осветление, което позволява да се наслаждаваме на уменията му при всякакво осветление.  При желание собственикът му може да си направи светлинно шоу. Осветлението на робота е аналог на коледна гирлянда, която променя цвета си. С това развлеченията едва започват. Гигантът може да танцува, да направи няколко десетки стъпки и да пее песни. Със зрителите си  Robotron общува на избран език. Това чудо на техниката може да демонстрира и емоции – радост и тъга. Той може да разведри компанията с шегите и смеха си. Роботът владее три езика и може да използва стотици интонации.

  Как и къде може да се задейства Robotron?

  Хората често задават въпрос как може да се използва тази разработка. Както повечето високотехнологични разработки, роботът стана истинско откритие в много сфери. Първи му обърнаха внимание представителите на рекламната индустрия. Рекламата съвсем заслужено се смята за един от двигателите на прогреса, затова този бизнес с лекота използва иновациите на пазара. Рекламните специалисти обичат предмети, привличащи вниманието.

  Роботрон стана участник в много промоции и различни презентации. Всяка изложба, на която присъства този гигант, ще привлече вниманието на потенциалните клиенти. Вашето мероприятие ще стане повод за разговори, а желаещите да комуникират с него ще се наредят на опашка.

  Robotron може да се използва за да се разкаже за дейността на компанията. Нестандартната и ярка програма не само привлича зрители, но и ще вкара шоуто ви в новините.

  Електронният гигант е прекрасен гост за корпоративни вечеринки и премиери. В последно време подобни тържества се превръщат в ярки имиджови шоута, задачата на които  е да направят нужното впечатление на партньорите и потенциалните клиенти.

  Роботрон може да се използва и на лични празници – рожден ден или юбилей. И малките, и големите посетители на тържеството ще изпитат огромно удоволствие, разговаряйки с умния гигант. Шоу с участието на Robotron е отличен вариант за презентация на развлекателен проект. В подобно мероприятие всеки ще иска да участва, всички ще иска да разговарят с робот, който отговаря на въпроси.

  Към коя таргет-група е ориентиран роботът? Деца, тийнейджъри, възрастни. Заради неговата уникалност  фенове му непрекъснато растат. Той има много преимущества, затова ще отбележим  само основните:

  Сега е най-подходящото време да се използва Роботрон!

  Екип от висококвалифицирани специалисти ще помогне при организацията и провеждането на всяко тържество или делово мероприятие. Ние ще го превърнем в развлекателна програма поразяваща въображението на посетителите. Продължителността се обсъжда с поръчителя предварително. За всеки клиент се разработва уникален сценарий. Какво още ще изненада гостите Ви?

  Преди началото  на развлекателната програма роботът може да бъде позициониран на входа за да посреща посетителите. Той ще се усмихва и ще приветства гостите. В допълнение можем да организираме и танцово шоу, обучавайки Роботрон на определени движения в такт с музиката. Допълнителните опции се договарят отделно, а крайната цена на услугата зависи от комплексното изпълнение. Изненадайте близките, приятелите и колегите си и бъдете сигурни, че те ще получат само положителни емоции!

  Бъдете в крак с времето и бъдете на гребена на вълната на успеха!