официаленый
представитель
в гр.София
+359(0)885554256
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Очила за допълваща реалност

  В днешно време много нови технологии се превръщат в ежедневие, макар по-рано да са били в сферата на фантастиката. Една от тях са очилата за допълваща реалност. Този аксесоар има висок рейтинг в модата и се смята за много полезно изобретение.  Възниква въпросът какво представляват тези очила и защо има такава популярност?

  През 2012 год. само за денонощие и половина след презентацията им, печалбата достига два милиона долара!

  За масовото ползване това е модел с не толкова високи данни, колкото е било планирано в началото. Но ограниченията във функционирането им не пречат на тяхната популярност.

  Очила за допълваща реалност, наем София

  Очилата Oculus Rift имат следните особености:

  Перспектива и възможност за употреба

  Очила за допълваща реалност, цена в София

  Новостите в техниката се появяват всяка година, и много от тях наистина могат да преобърнат човешкото съзнание. Прогресът не чака и това, което е било ново преди време е вече остаряло днес и дава път на новите устройства. Очилата, допълващи реалността са истински прогрес. Създаването им отне много време и усилията на сериозен колектив от специалисти. Благодарение на работата им те са толкова популярни. Те са резултат от взаимодействието на иновацията и креативността.

  Къде се използват?

  Областите, в които е възможна тяхната употреба са неограничени. Те са много разпространени за гледане на видео и игри. Те минават нужното тестване за употреба в медицината. Те могат да облекчат работата на медиците. Те могат да намерят място и във военната област. Полезни са и при шофьорски курсове. Към днешна дата се правят допълнителни подобрения, благодарение на които ще се усещат по-пълноценно нюансите на шофирането.

  Използването на очилата при сърфиране в социалните мрежи прави общуването по-пълноценно и дава усещане за реалност на образа.

  Преди известно време компанията ни започна да развива собствена социална мрежа. С времето хората се убедиха в това, че триизмерната връзка е напълно реална и достъпна.

  Съвършенството на  модела Oculus Rift 2

  Очила за допълваща реалност, София

  качеството на тези очила и характеристиките на технологията са много високи, въпреки факта, че цената се отличава от първоначално предвидената. Устройството има седем-инчов екран. Първият базов прототип е с екран 5.6 инча, но го увеличават по решение на специалистите, които са на мнение, че по-големите екрани са по-популярни. Тази нова версия на устройството предлага едно съвършено изображение.

  На обратната страна на монитора има контролер, както и  сензор за движение. Също така, новият модел е допълнен с процесор 72 MHz и специален контролер за въртене, засичащ колебанията на движението в шест оси и камера засичаща движението - моушън тракер

  Oculus Rift може да се върже с компютър или ноутбук. В бъдеще се планира те да са съвместими с повечето платформи за игри.

  По думи на специалистите, новият вариант приятно изненадва потребителите, а технологията е още по-универсална и достъпна.

  Очила за допълваща реалност
  Наем и продажба на Очила за допълваща реалност

  Очила за допълваща реалност OCULUS RIFT 2

   

  Достъпни игри
  Брандирани игри - с клиентски лога в самата игра - 5 лога
  Меню за избор на екрана от един посетител от 3 игри