Интерактивна витрина - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Интерактивна витрина

  Това е стъклена витрина - мултимедия, реагираща на докосване и взаимодействаща с човека, т.е. тя отговаря на неговите сензорни команди. Функцията мултитъч позволява с витрината да работят няколко човека едновременно. При това, работата с устройството е достъпна дори за ученици в нашия век на сензорни устройства! Човек може да получи информацията, която желае докосвайки я с ръка, ако витрината има функцията да информира, или просто да взаимодейства с нея, ако функцията й е развлекателна. Витрината може да се използва като виртуален каталог. С нейна помощ клиентът може да прегледа интересуващите го продукти и под въздействието на тази необичайна демонстрация моментално взима решение да закупи определен продукт.

  Размерите й могат да бъдат различни. Започват от площ 30 кв.см, а максималният размер е около 10 кв.м., като размерът е ограничен само по отношение на площта, на която ще се показва изображението. Технология с подобни размери обикновено се използва при големи рекламни акции и шоу.

  Интерактивната витрина е рекламно платно, без шевове и пропуски. Качеството на изображението остава високо при всякакви размери на рекламното поле.

  Контролът се осъществява както с USB кабел, така безжично. Изображението идва от компютъра, чрез него е и управлението на устройството – това е мозъчният център, реагиращ на управлението на витрината чрез сензорни докосвания. Програмата може да запамети до 200 жестови комбинации, които да отдават съответната команда.

  Бързината на реагиране също възхищава клиентите – програмата не увисва, и изображението не става на квадратчета.

  Интерактивната витрина може да бъде използвана не само за продажба на продукти, но и като начин да се разнообрази програмата. Тя е особено подходяща за детски парти-центрове. Външният вид на витрината – прозрачно стъкло с интересна игра, е като от филм. В същото време, тя е напълно безопасна – направена е от усилено стъкло. При изключително силен удар стъклото се разсипва на прах, а не на малки парчета, които нараняват.

  Тя може да бъде използвана в:

  Многообразие на интерактивните витрини

  Стените на магазините и търговските центрове са претрупани с афиши, продуктивността на работата на управленските органи се е насочила към постигане на определени таргети. Необходима е свежа идея, която да подобри показателите и да привлече нови клиенти.

  Тук на помощ идват иновационни инструменти, които пленяват хората със своята необикновеност.Интерактивната витрина е онова решение, което може да спаси бизнеса Ви. В нея са съчетани всички онези качества, които ще заинтригуват съвременния потребител:

  Експлоатация на интерактивната витрина

  Първоначалните настройки по управлението на витрината прави наш специалист. Той ще направи необходимите проверки, ще монтира необходимото оборудване, макар че интерактивната витрина ще работи най-вече като компютърен монитор. След това тя е на Ваше разположение!

  Видео витрината привлича вниманието на случайни посетители, позволява да се създаде добро мнение за продукта. Дори и в извънработно време, клиента може да разгледа и дори да набележи стоките. Обикновените витрини вече никой не забелязва, те постепенно остават на заден план. Тази тенденция помага на онези, които имат интерактивна витрина – магазините им да изпъкват. След това само остава предлагането да е качествено, и персоналът да може да довърши започнатото от витрината – да осъществи продажбата.

   

  Интерактивни витрини създадени чрез инфрачервени мултитъч рамки
  Наименование 
  Инфрачервен сензорен панел
  30", 32", 37", 42", 45", 46", 52", 55", 60", 61" 63", 67", 70", 72", 74", 84",88" инча
  Екран L серия –сензорен екран който е съставен от пламенни, проекционни или LCD екрани