Интерактивна стена - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Интерактивна стена

  Вертикална проекция, която има различни свойства и осигурява високо качество на изображенията. Интеракцията превръща една обикновена стена в многофункционален сензорен панел. Изборът на функциите за музика, телевизия или ястия от менюто, позволяват на посетителите да се ориентират през секцията за информация и ги омагьосва със своите графики.

  Интерактивната стена е нов начин за общуване с целевата аудитория. Това изобретение в мултимедийната сфера уверено си проправя път на пазара.

  «I-wall» хармонично съчетава смела идея, иновативна технология, прекрасни показатели за ефективност. Стена, върху която се проектира информационно съобщение оказва огромен ефект върху публиката. За разлика от безжизнения щанд, интерактивната стена  може да взаимодейства с няколко човека едновременно. Това я превръща в устройство за общуване с клиентите.

  Начини на въздействие на мултитъч стената:

  Това позволява да се установи траен контакт с клиентите. Едновременно визуалното, аудио и сензорното въздействие с човека позволява да се получи и усвои голям обем информация.

  I-wall превръща стената, на която е монтирана в чат, напомнящ на социална мрежа. На нея има функция “меню”, позволяваща на ползвателя  да влиза в няколко разделя. Може да се избере фонова музика, или да се разглеждат слайдове. Разделите на сайта, съдържанието и графиките се подбират индивидуално, което позволява да се създаде индивидуален продукт за всеки поръчител. По този начин интерактивната стена има не само  функцията да взаимодейства с посетителите, но и става черешката на тортата в интериора. Дизайнерският подход и функционалността превръщат този вид реклама много примамлива. Рекламното съобщение се приема като развлечение и предизвиква положителни емоции.

  Преимущества на интерактивната стена

  В сравнение с обикновения сътрудник, интерактивната стена има много преимущества. Тя не се влияе от човешки фактори като умора, агресия, раздразнение и др. Тя не се оплаква, не иска увеличение на заплатата и ще обслужи с неизменно високо качество както първия клиент, така и хилядния. Освен това, I-wall може да взаимодейства едновременно с няколко участника, което й позволява максимално да обгърне аудиторията. Функцията мултитъч, както и останалите технически характеристики на интерактивната тена са на най-високо ниво. Тя притежава разбираем интерфейс и мигновено реагира на жестикулацията. Висококачествената, ярка графика не се повлиява от осветлението и други външни въздействия.

  Интерактивна стена в София

  Управлението на устройството е достъпно за всеки. Виртуалните обекти могат да бъдат придвижвани с жестове, страниците да се прелистват, да се увеличават обектите, или да се обръщат.

  Във време, в което потребителят възприема рекламата като дразнител, интерактивната стена я превръща в приятно развлечение.

  В допълнение, I-wall изгодно подчертава интериорния дизайн на нощен клуб или бар и е оригинален достъп до вашия сайт от рекламни спонсори и партньори на вашата фирма. I-wall ще украси стената в което и да е помещение, без да се налага ремонт. Устройството има разнообразни шаблони и ефекти, които позволяват на всечи поръчител да избере оформлението, което на него му харесва. С едно движение на ръката ползвателят може да превърне стаята в подводно царство, скалист бряг или райски плаж с океан и палми.

  Техническо оборудване

  I-wall е програмно оборудване с датчик и проектор. Не са необходими никакви сензорни ленти или специални повърхности. Технологията позволява една обикновена стена да бъде превърната в жив мултитъч екран. Максимално качество на изображението може да се постигне с използване на широкоъгълни огледални проектори. Те се монтират върху стената, където ще се проектира изображението. В резултат на това, системата или представлява моно блок, или се закрепва под окачения таван (ако в помещението има такъв). Същността на технологията е в това, че картината се проектира върху стената, а информацията постъпва от установени датчици в блок за анализ. Отразявайки манипулациите на участниците, блокът за анализи променя графическото съобщение. Тази проекция може да е в различни размери и с различни ефекти, които се подбират индивидуално.

  Сфери на ползване на I-wall

  Наем на интерактивна стена в София

  Използването на интерактивната стена в рекламната дейност е доста популярно. Тя има много предимства в сравнение с алтернативните начини на поднасяне на информацията на целевата аудитория. Вече много фирми са увеличили приходите си в резултат на използването на  I-wall в рекламните си кампании.

  Искате да издигнете фирмата си над конкурентите Ви? Монтирайте стената на изложение или презентация и около вашия щанд ще се събере тълпа възхитени клиенти. Всеки отчет или акция е по-добре да се представи чрез този мултитъч екран, с който участниците могат да взаимодействат разглеждайки информацията и оставяйки коментари.

  Отлична идея е поставяне на такова устройство в големи търговски центрове, където посетителите лесно могат да се объркат. С помощта на интерактивната стена те без затруднение ще се ориентират. През това време може да се показват и рекламни клипове. Това е отлична реклама, която ненатрапчиво ще заинтригува клиентите.

  Използването на интерактивната стена не се ограничава само в рамките на рекламата.

  Цена на интерактивна стена в София

  Това е и отлично развлекателно устройство, който може да бъде използват на всяко мероприятие. Гостите могат да разменят снимки и видео и дори да създават шедьоври на изкуството.  Такава картина без бои и четки може лесно да се впише във всеки интериор. Тази функция и готовите визуални ефекти правят стената подходяща за използване в сферата на интериорния дизайн. Също така, тя може да бъде използвана на презентации пред големи компании. Това е начин да бъде привлечено вниманието и да се задействат възможно най-много сътрудници. По същата причина стената има широко приложение в образователната сфера.

  Ако искате да постигнете оригиналност и бързо увеличение на доходите – интерактивната стена е идеалното решение за Вас!

   

  Собствено производство Iwall – интерактивна мултитъч стена
  Наименование
  Комплект iwall от професионални панели 65 инча с 10 едновременни докосвания
  Стандартен Софтуер - програма за администриране на снимки
  Доставка
  Монтаж и въвеждане в експлоатация
  Iндивидуален софтуер