Интерактивна маса - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Интерактивна маса

  Едно от ефективните модерни свойства, които днес се използват в множество сфери, това е интерактивната маса. Ако компанията притежава интерактивен обект, това говори за стабилното развитие на фирмата, което буди доверието не само на бъдещите клиенти, но и на настоящите, а и на партньорите – също. Проекционната маса не е само начин да се поддържа имидж, но и път за бъдеще развитие.

  Интерактивният обект помага в управлението на различни виртуални проекции, като управлението става чрез допир. Устройството е лесно за употреба. То е незаменимо при провеждане на съвещания, презентации и много други мероприятия.

  То се състои от следните детайли:

  Интерактивна маса в София

  Как може да бъде разположен екранът?

  Проекционната маса има много плюсове:

  Наем на интерактивна маса в София

  Къде се използва проекционната маса?

  Цена на интерактивна маса в София

  На първо място, разбира се, използването й е много популярно в рекламната сфера, също така е популярно използването й като удобна карта на фирмата, която разказва за стоките и услуги, която компанията предлага. Устройството е удобно с това, че върху повърхността му може да има картинка или видео, както и необходимата презентация. Интерактивната маса се позиционира в голяма зала за презентации или изложби, това помага на посетителите да се запознаят с предоставените данни, а също така и да споделят мнението си в интернет. Това прави устройството още по-популярно, макар фирмата да има минимално участие в това – тя трябва само да позиционира устройството и да го настрои.

  Цена на интерактивна маса в София

  Интерактивното оборудване се използва активно при оформяне на барове, кафета и нощни клубове. Само с едно докосване посетителят има възможност да направи поръчка, както и да получи информация в ненатрапчив и удобен вид. Устройството може да функционира в няколко посоки едновременно. Използването на интерактивна маса дава възможност на заведението да повиши печалбата си, а в същото време да намали персонала, т.к. Масата изземва част от функциите му.

   

   

  Функции на интерактивната маса:

  Благодарение на иновациите има възможност да се сменя дизайна на интерактивното устройство, в нашия случай – маса, имайки предвид дизайна на интериора.

  Интерактивната маса поддържа контакт с няколко клиента едновременно, което повишава неговата резултатност. Използването й е ефективна рекламна акция и полезно нововъведение за Вашето заведение.

   

  Интерактивни маса
  Интерактивна маса DEDAL Evolution 42
  Интерактивна маса
  DEDAL Evolution 42" multitouch 6
  Интерактивна маса DEDAL Air 42
  Интерактивна маса
  DEDAL Air 42" multitouch 10
  Интерактивна маса DEDAL Stone Air 42
  Интерактивна маса
  DEDAL Stone Air 42" multitouch 10
  Интерактивна маса DEDAL W55
  Интерактивна маса
  DEDAL W55" multitouch 10
  Интерактивна маса DEDAL STONE PRESENTER
  Интерактивна маса
  DEDAL STONE PRESENTER 42" multitouch 10
  Интерактивна маса DEDAL STONE PRESENTER
  Интерактивна маса
  DEDAL STONE PRESENTER 46" multitouch 10
  Интерактивна маса DEDAL MINI
  Интерактивна маса
  DEDAL MINI
  Интерактивна маса DEDAL Ассистент 32
  Интерактивна маса
  DEDAL Ассистент 32" multi touch 6
  Интерактивна маса DEDAL Ассистент 42
  Интерактивна маса
  DEDAL Ассистент 42" multi touch 6
  Интерактивна маса DEDAL Ассистент 55
  Интерактивна маса
  DEDAL Ассистент 55" multi touch 10