Интерактивен промоутър - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Интерактивен промоутър

  Това е много ефективен рекламен метод, който използва най-новите разработки в тази сфера. Работата на тази технология носи максимална полза на използващите я фирми.

  Проекционната реклама все по-често се използва при различни празници и мероприятия. С какво привлича този рекламен метод? Главният плюс е фактът, че може да се използва върху различни повърхности, независимо дали е стена, под, или таван. Интерактивният промоутър помага да бъде получена проекция. Това е новост на рекламния пазар, която има интерактивни елементи. Тя има минимум изисквания, а в същото време е високо-функционална. 

  Интерактивният промоутър винаги е в добро настроение, няма нужда от почивки и отпуски. Събитията, на които той присъства привлича множество хора и дава възможност на компанията по този начин да изрази своята индивидуалност и да повиши своята конкурентоспособност. Технологията е изключително ефективна тогава, когато се налага бързо да се лансира определена стока или услуга на пазара без да се загуби качеството.

  Какво представлява интерактивният промоутър?

  Това е монитор, който може да е с различна форма, повтарящ човешки облик. Такъв екран се произвежда от акрил – безвреден материал. Конструкцията му може бързо да бъде сглобявана и разглобявана, което позволява използването му на различни места и го прави още-функционален.

  Интерактивната технология копира реален персонаж, и Вие предварително можете да изберете чий облик трябва да приеме екранът. Това може да е актьор, или анимационен герой. Промоутърът привлича вниманието на сто процента и очарова потенциалните потребители.

  За какво е предназначен динамичният промоутър?

  Това е отличен заместител на живия промоутър, който няма нужда от почивки, той може да работи денонощно. При това той никога не е недоволен, няма да забрави текста си и ще бъде изключително интересен за клиентите, което ще увеличи приходите.

  Качественото представяне на информацията е същинската задача на интерактивния промоутър. Той е незаменим на изложби, промоции и презентации. Често използван е и в магазини, търговски центрове, клубове. Работното му време е не нормирано, може да работи и денонощно, защото не се изморява. Това позволява да се спестят средства за реални промоутъри, а резултатът е в пъти по-добър.

  Интерактивният промоутър не може да замени реалното общуване с човек, но въпреки това е разнообразие в рекламната, което привлича вниманието на хората.

  Компанията ни предлага изгодни условия за покупка на виртуален промоутър. Можете сами да изберете образа му според предпочитанията си. Това може да е мъж или жена, или пък анимационен герой. Условията се договорят индивидуално за всеки клиент.

  Кога се очаква резултат?

  100% привличане на нови потребители с използване на виртуален промоутър. Той е необичаен, интересен и това кара хората да му обръщат внимание и с интерес да следят информацията, която той поднася. Фактът, че промоутъра толкова прилича на реален човек предизвиква хората да контактуват с него и гарантира успех на рекламната кампания и висока резултатност и бърза възвръщаемост на средствата, изразходвани за закупуването му. Един от големите плюсове е неговата яркост, която не зависи от осветлението на помещението, в което се намира.

  Плюсове на интерактивния помощник:

  Често у потребителя изниква въпрос кое е по-изгодно: да се закупи устройството, или да се вземе под наем? Ние ще Ви отговорим!

  Интерактивният промоутър е новост в рекламния бизнес и сега е най-подходящото време той да бъде използван, а не след няколко години, когато ще може да бъде видян във всеки търговски център. Виртуалният помощник дава възможност да бъдат използвани ресурсите му докрай с максимална ефективност. 

  Ако имате нужда да го използват само при определени случаи, а не непрекъснато – по-изгодно е да го вземете под наем. Наемната цена не е висока, а възвращаемостта на средствата е много бърза.

  Ако пък имате намерение да използвате техниката по-често – тогава ценово по-изгодно е тя да бъде закупена. Цената е достъпна за потребителите и зависи изцяло от това, какви параметри са Ви необходими. Образът на виртуалния промоутър се уговаря с потенциалния купувач, така че напълно да отговаря на неговите нужди и изисквания.

  Удобството при използването на интерактивното оборудване е в това, че то може да бъде не само закупено, но и взето под наем, като и в двата случая възвращаемостта е много бърза, а приходите на компанията се повишават. 

   

  Интерактивен промоутър 

  Интерактивен промоутер
  "СТАНДАРТ - ИНТЕРАКТИВ"
  Подробно »

  Интерактивен промоутър
  "ПРЕМИУМ - ИНТЕРАКТИВ"
  Подробно »

  Срок за производство – 10 работни дни