Инстапринтер - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Инстапринтер

  Инстапринтер в СофииВекът на новите технологии ни радва с разнообразието на професионалните фотоапарати и допълнителните аксесоари към тях. Измежду тях разпечатаните снимки отново връщат ценността си. С появата на социалните мрежи, с множеството акаунти в тях, с изобилието на дигиталните снимки, албумите с обикновени снимки са хубав подарък, запечатал мигове, които ни се иска да съхраним завинаги. Разходка из града, пикник, рожден ден, или някой случаен кадър – всичко това може да бъде събрано в един колаж и подарено.

  По предположения / мнение на специалистите от «Моментум дигитално студио» това може да се превърне в печеливш бизнес. Когато фотограф заснема събитие, се изисква време за да бъдат обработени снимките. А понякога толкова ни се иска те да се видят веднага! Именно в такива моменти ни е нужен инстапринтерът. В някаква степен той прилича на автомат за игра, но ползата от него е много повече! ИнстапринтерТой дава възможност да се запечатат конкретни моменти, превръщайки ги в снимки. Интерфейсът му е прост. Включва работата на фотоапарата и работата на принтера.  Това оборудване е просто невероятно, нали? Използването му може да е най-разнообразно: от правене на селфита до печатане на снимки от Инстаграм. С помощта на хаштагове можете да намерите изображение в социалните мрежи и да го отпечатате. Ползването му е лесно: от вас се иска да заредите банкнота и принтерът започва действие, Вие само трябва да координирате действията му при избор на изображението за печат. Оборудването е толкова просто, че няма трудности в ползването му от самото начало. Принтерът може да бъде закупен в различни конфигурации. В допълнение, с всяка покупка има възможност за специално оформление според дизайна на помещението. Също така, корпусът може да се брандира с логото на фирмата или с реклама. Това ще обърне внимание на клиентите на допълнителните неща, които са им нужни. Има принтери с допълнителни монитори отстрани, които се използват за показване на рекламни клипове или полезни видеоматериали. Също така, може да бъде прожектиран визуален съпровод, който с яркостта на изображението привлича внимание към себе си, помагайки на реализацията на очакваните възможности на днешните юзъри в мрежата.

  Инстапринтер, аренда в СофииАко желаете да закупите инста павилион, или да я вземете под наем, фиксираните цени на услугата можете да  видите в таблица, представена по-долу.

  Ако работата Ви се състои в това да организирате празници и тържества, този принтер ще направи работата Ви уникална, а всички знаем, че именно това е залогът за успех в днешно време.

  Тази услуга все още не е така разпространена в увеселителните центрове, което означава че търсенето ще е огромно и печалбата бързо ще покрие всичките разходи по покупката на принтера. Посещаемостта в развлекателния център ще се повиши в пъти.

  Използването на инстапринтера в работата на агенциите, които организират събития отваря редица възможности за привличане на клиенти. Като основни плюсове можем да посочим:

  Ако купувате принтер за себе си, можете да отдадете будката под наем.

  Използването на подобно оборудване е знак, че Вие сте в крак с  иновациите в бизнеса, услугите Ви са актуални и оригинални, което е гаранция за поток от клиенти.

  Инстапринтер Гефест Проекция Инстапринтер Гефест Проекция Инстапринтер Гефест Проекция

  Инстапринтер
  Аренда и продажа
  Инстапринтер Гефест Проекция

  ИнстапринтерПодробнее »

  * брандиране на корпуса на инста будките
  ** брандиране рамките на снимките
  *** фотография на изхода - 10*15 см