Интерактивни решения - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Интерактивни решения

  В условия на постоянно развиващи се технологии съществува необходимост от алтернатива на традиционната реклама. Всяка компания иска да оптимизира разходите за реклама, в същото време тя да привлича повече потенциални клиенти и да изглежда представително. Покрай обикновените екрани и видеостени се появява различно оборудване със сензорна повърхност – виртуални барове, хладилници, подове и т.н.

  Създаването на  рекламна кампания и изпълването й с информация и смисъл е най-добре да се повери на професионалистите. Новото интерактивно оборудване вече получи одобрение на големи фирми, които оценяват високите резултати от използването му.

  Всяко заведение ще изглежда престижно притежавайки виртуален промоутър или интерактивен бар.

  Преимущества на интерактивните устройства:

  При лансиране на определена стока или услуга – интерактивната реклама е “черешката на тортата ”. Тези нови технологии в областта на рекламата могат да се използват в много сфери. Интерактивната реклама непрекъснато се усъвършенства.

  Креативно и нестандартно устройство е интерактивният бар. Работата й се осигурява от обратната проекция. За производството се използват висококачествени материали а изображенията се излъчват с помощта на специални проектори и мултитъч рамки.

  Специалистите на «Моментум дигитално студио» ще настроят системата, ще предоставят техническа помощ и ще покажат как правилно да се ползва и да се управлява системата. По желание на клиента могат да се заредят стандартни функции или да се допълнят с ефекти в зависимост от спецификата на дейността. Информацията може да се променя в зависимост от потребностите на компанията.

  Системата  ibar няма да остане незабелязана дори в най-модерното заведение и то никога няма да остане без посетители. Барът взаимодейства с всеки, който го докосва. Чакайки поръчката си, клиентът може да играе игра, или просто да се наслади на ефектите, докосвайки бара. С помощта на бара могат да се лансират продукти, услуги, да се рекламират бъдещи мероприятия. Могат да бъдат проектирани както обикновени светлинни ефекти, така и всякаква информация. Може да бъде поръчан индивидуален дизайн и допълнителни опции. Интерактивният бар ще изглежда добре в кафета, ресторанти, нощни клубове. Сферите на използване са много – презентации, изложби, конферентни зали, приемни на големи компании. Посетителят може сам да преглежда изображения, видео или друга информация, а управлението се извърша с докосване на върха на пръстите. Възможно е използването от няколко човека едновременно. Заедно с това могат да се показват рекламни съобщения и лого. Подходящо е да се показва слайд-шоу, или преговори. Връзка с интернет ще позволи да се подава информация  от диск. Барът може да бъде управляван от всяка точка на света чрез мобилен телефон или ноутбук. Барът е по размер на клиента и в желаната от него форма.

  За търговските и увеселителни центрове е много подходящ интерактивният под. Проекцията, насочена към пода, се сменя, когато се стъпи върху определен участък. Специалистите на «Моментум дигитално студио» ще програмират специален компютър, с помощта на който могат да се управляват проекторите за създаване на ефекти. Интерактивният под ще изглежда представително на големи изложби и презентации. Интерактивният под е много популярен в детските центрове. С негова помощ може да се събира информация за броя на ползвателите и средното времетраене на употребата. За подсилване на ефекта може да се добави аудиосистема.

  Още едно чудо на технологията е интерактивната стена.  Принципът да действието й е същият, но за ролята на повърхност играе вътрешна или външна стена на сградата. Покритието на стената няма значение, има само едно изискване – стената трябва да е едноцветна, в противен случай се препоръчва да се залепи ламинирана повърхност или бял банер. Графиката може да се променя при махване на ръката или движение, което радва посетителите. По този начин рекламата се превръща в забавление, създаващо приятни емоции и запомнящо се. Подходяща е за изложби, презентации, учебни заведения. С помощта на тази система могат да се провеждат обучения, семинари, видеоконференции, тренинги. Ако в едно помещение се направят няколко интерактивни стени може да се постигне потресаващ ефект. Хората вече не обръщат внимание на традиционната реклама, а новото и яркото привлича вниманието и възхищава.  Точно по тази причина интерактивните устройства се запомнят по-добре и дават добри резултати в областта на рекламата.