Проекционная реклама в г. София - Холограмен хладилник, цена, аренда и продажа
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Холограмен хладилник

  Стандартните прийоми на рекламата вече не интригуват потребителя. Но даже с тяхна помощ потребителят може да бъде привлечен. Как? С нова функция – холограмен хладилник – ще бъде много просто. Всичко ново, нестандартно и високотехнологично привлича  вниманието и интригува любопитството на потребителя. По този начин се получава лежерна, ненатрапчива, но привлекателна и интригуваща реклама, към която никой няма да остане безразличен.

  Интерактивното видео изображение, появяващо се на предната страна на хладилника, превръща рекламния клип в истинско шоу. Не можеш да подминеш такъв хладилник. Той създава ефекта на «word of mouth», развълнуваните посетители ще разкажат на свои приятели и познати, които също ще искат да го видят. Интерактивният хладилник не само позволява да се съхранява продукцията, но и играе роля на нощен рекламен носител. Можете всеки ден да сменяте рекламните клипове и да ги редувате.

  Какво е устройството на тази технология? По какъв начин работи?

  Предната стъклена врата на хладилника е прозрачен видео екран, който проектира 3D изображението. Специална прозрачна матрица позволява да не се закрива съдържанието на хладилника. Видеото не пречи на активното взаимодействие със стоката зад него. Оборудването поддържа различни температури, подходящи за съхранение на множество стоки. Екранът на хладилника е защитен със специална антирефлексно фолио, за да бъде изображението качествено при всякакво осветление и по всяко време на денонощието. Благодарение на инфрачервените датчици за движение започва излъчване на картината тогава, когато има човек в обсега. Има възможност за проекция на рекламните клипове в повтарящ се режим. Имайки предвид особеностите на рекламираните стоки и целта на рекламата, ще можете сами да подберете подходящия цикъл на излъчване.

  Възможности за употреба:

  Холограмен хладилник, цена в София

  Какво е необходимо за да заработи холограмният хладилник във ваша полза?

  Холограмни технологии в съвременната реклама

  Холограмният хладилник смело може да се нарече универсално оборудване. Той съчетава в себе си свойствата на витрина, рекламен носител и естетически информатор.

  Предназначение на оборудването:

  Своето място холограмният хладилник ще намери:

  Холограмен хладилник в София

  Представени модели:

  Поръчка на холограмно оборудване е възможно в различни варианти. Всеки има възможност да поръча това, което му е необходимо:

  1. Евтин вариант за заведения за обществено хранене. Екранът се поставя на вратата на хладилника. По този начин обикновеният хладилник се превръща в ярък рекламен носител.
  2. Интерактивният вариант на оборудването предвижда покриване на дисплея със специална лента. По този начин вратата-кран се превръща в сензорна мрежа. Клиентът може да взаимодейства с рекламния носител и да се запознава с всички предложения на компанията.
  3. Оборудване с функция за активиране от разстояние.Устройството се допълва с програмни решения, които позволяват то да се управлява от разстояние.

  Ако имате дилема кое оборудване Ви е нужно – има възможност да вземете всяко едно от тях под наем, което ще Ви помогне да изберете кое от тях е най-подходящо за Вас.

  В какво е ползата?

  Холограмен хладилник, наем в София

  1. Увеличаване на продажбите. Холограмното оборудване само с присъствието си създава зрелищен ефект. То не може да бъде подминато – вниманието е привлечено и повече потребители ще реагират на предлагането. Резултатът е – ръст на продажбите.
  2. Лансиране на конкретна марка. Когато е необходимо може да се поръча точно определено съдържание, в който ще бъде представен продукт. Потребителят, който още не е направил своя избор, или има дилема – ще се спре на рекламирания продукт.
  3. Чрез холограмния хладилник могат да се рекламират и Ваши партньори, наемът за тяхната реклама увеличава приходите Ви, по този начин ще имате възможност да закупите оборудването след няколко месеца.

  Холограмният хладилник е ярък и изключително ефективен рекламен носител. С негова помощ ще можете да увеличите стокооборотът си и да създадете неповторима репутация на бранда. 

  Холограмен хладилник
  Наем и продажба на Холограмен хладилник
  Холограмен хладилник
  Преоборудване на хладилник на клиент
  Холограмен хладилник с прозрачна матрица 46 инча.
  Написване на софтуер – съгласно изискванията на клиента
  Модернизация на обикновен хладилник до Интерактивен хладилник