Холограмен, дигитален водещ - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Холограмен, дигитален водещ

  Съвременния свят предлага огромен избор от възможности за реализация в сферата на рекламата. Специалистите разработват иновативни технологии, които отговарят на широк кръг операционни действия. Едно от тези изобретения е холограмата – проекция, която се създава чрез специално оборудване. Един от видовете е холограмен водещ, чиято задача е удобното поднасяне на информация на потенциални клиенти.

  Записаното видео се проектира върху дисплей, предназначен точно за тази дейност, или върху холограмна лента. Най-често човешката холограма е в мащаб 1:1. това е най-подходящият вариант по отношение на възприемането на информационните данни от страна на аудиторията. Външните данни на холограмния водещ се настройват в съответствие с индивидуалните изисквания на поръчителя и необходимите условия.

  Проекционно оборудване в рекламната сфера

  Ако търсите начин да представите определена информация пред голямо количество хора – холограмния водещ е точно това, от което имате нужда.

  Холограмен, дигитален водещ в София

  Видео водещият е нова, уникална възможност да се предават данни на голям брой хора.

  Холограмата се записва само веднъж, а оборудването в нужния формат е достъпно за аудиторията не само на презентации и тържества, но и на уебинари. Слушателите получават информация от всяка точка на страната. Данните се поднасят във вид, който е най-удобен за възприятие, а благодарение на холограмния образ се създава образ, че информацията се поднася от реален човек. В крайна сметка – с неголям разход се осигурява зашеметяващ ефект.

  Къде се използва холограмата?

  Холограмният водещ може да бъде използван по различен начин и за постигане на най-различни цели. Холограмата се използва активно при презентации на стоки и услуги, в търговската и в образователната сфера. Холограмният подход позволява да се поднесе необходимата информация в интересен и удобен вид за хората. Много големи фирми вече са оценили положителните качества на холограмния водещ и активно го използват, т.к. подобен рекламен ход носи повече полза.

  Места, на които може да бъде използван холограмният водещ:

  Систематика и окомплектоване

  Холограмната система работи с широк набор от устройства и оборудване. Холограмата може да бъде проектирана върху специален екран, холокуб или специална лента.

  Видео куб за водещ

  Особеното на това устройство е, че видеото проектира върху страната на куба, откъдето то е достъпно за огромен брой зрители.

  Интересното представяне на данните привлича огромно количество потенциални потребители и прави рекламата още по-ефективна. Заради високата му ефективност на устройството следва да му се обърне внимание и да се използва за рекламни цели.

  Системни данни:

  1. 84-инчов холокуб с монитор високо качество. Позволява излъчване на изображение в мащаб 1:1
  2. Управлението му се осъществява чрез компютър.
  3. Видеото се прави предварително от специалисти, то може да бъде допълвано с ефекти – по желание на потребителя.
  4. Индивидуален дизайн според желанието на клиента
  5. Възможност не само за покупка, но  и за наемане на устройството.

  Матрица за излъчване на холограмния водещ

  Холограмен, дигитален водещ, наем в София

  Прозрачната матрица е още един ефектен начин за излъчване на видео водещия. Тя е удобна за ползване, ако водещият е необходим за изложба или презентация, също така , тя може да бъде използвана и за лекции и форуми. Тя има мощни тон колони, който създава висококачествени аудио-ефекти.

  Какво включва устройството:

  Всяка система може да бъде допълвана с нови функции.

  Проекция за показване на видео водещия

  За да се оптимизират разходите, осигурявайки, при това, отлично качество на картината, трябва да се насочим към устройство с обратна проекция. Този модел ще бъде за вас най-подходящ.

  Окомплектоване на устройството:

  Устройството може да бъде позиционирано както в търговски обекти, така и на изложби

  MUSION за видео водещ

  Благодарение на специалната холограмна лента картината се получава от най-високо качество, проекцията има голям размер и удивлява със своята реалистичност и привлекателност.

  MUSION включва:

  Ако виртуалният водещ Ви е заинтригувал – Вие сте съвсем прав!

  Той е незаменим помощник при организиране на големи мероприятия, както и ефективен рекламен ход. Избирайки иновативната продукция, Вашата компания не само преминава на друго ниво в рекламата, но и спестява значителни средства.

  Холограмен, дигитален водещ
  Наем и продажба на Холограмен, дигитален водещ
  Дигитален водещ чрез технологията «Холограмен куб».
  Дигитален водещ на основе технологията «Прозрачна матрица».
  Видео водещ чрез технологии «Обратна проекция».
  Дигитален водещ чрез технологията «MUSION».