Холограмни решения - цена, наем и продажба - Холограми, проекционни и интерактивни решения и инсталации - Interactive Bulgaria
+7(800)250-92-51
Понеделник - Пятн.
от 9:00 до 19:00
 • Език на сайтаБългарски
 • Холограмни решения Проекционно оборудване Интерактивни решения

  Холограмни решения

  В ерата, в която живеем, е трудно да си представим живота без реклама – тя е на всяка крачка. Ако по-рано ярките анимирани банери във виртуалното пространство привличаха клиенти и носеха печалба на търговците, то сега те имат, по-скоро, отрицателен ефект. Ползвателя ги възприема като намерение от страна на рекламодателя „да се наложи“ и затова се старае да избягва рекламните места, за да не “се хване на въдицата” и да не купи нещо, което му е абсолютно безполезно. Точно поради тази причина възниква необходимостта да се замени традиционната реклама с нещо ново, привличащо вниманието и запомнящо се. Успешно решение на този проблем е мултимедийната и интерактивната реклама. Тя предизвиква у потребителя приятни емоции и  възхищение, които са причина заложената в рекламата информация за се приема изключително положително.

  Моментум дигитално студио предоставя множество готови варианти за мултимедийна реклама. Специалистите на компанията ще Ви консултират относно подбора на рекламното оборудване в съответствие с Вашия бюджет, спецификата на дейността Ви и желаните резултати. Компанията се занимава с предоставяне на холограмно, проекционно и светодиодно оборудване. Нашите специалисти ще намерят оптимално решение за всеки клиент. В нашия асортимент присъстват множество варианти: холограмни кубове, пирамиди, интерактивни хладилници и виртуален водещ. Те могат да бъдат закупени или взети под наем.

  Също така, компанията предлага технологията Musion, която може да  бъде използвана на конференции, презентации, изложби, концерти, нощни клубове и много други. Тази 3D технология е толкова реалистична, че посетителите могат да виждат човека, който, всъщност, е илюзия  в пълния му ръст. Тази технология напълно може да замести изпълнение на артисти и певци, като е невъзможно те да могат да бъдат различени от истинските такива. Също така, тази технология позволява да бъдат добавяни различни специални ефекти при изпълнението на реални хора (сребърен дъжд, падащи звезди и т.н.).

  Холограмният куб неминуемо ще привлече внимание към себе си. На прозрачния екран на малко устройство се създава проекция на холограмно изображение – на носещ се във въздуха предмет. Това може да е логото на компанията или всяко друго изображение. Стъклата със специално покритие дават възможност за възпроизвеждане на реалистични 3D изображения в куба. В него се добавят мощни динамики, които засилват ефекта.

  Принципът на холограмните пирамиди е сходен с този на куба. Разликата е в броя на проекционните повърхности. Ако при куба тя е една, при пирамидата те могат да са три или четири – според желанието на поръчителя. Холограмната пирамида има  LED осветление и вградено озвучаване. По индивидуална поръчка може да бъде инсталиран датчик за управление чрез махване на ръката.

  Работата с пирамидата е изключително лесна – достатъчно е тя да се свърже с източник на енергия и да се сложи флаш-памет носеща необходимата информация. Пирамидата дава възможност за демонстриране на определен продукт от всички страни. Приложението й е широко – презентации, изложби, рекламни кампании. Тя може да бъде поставена на витрина на магазин, в търговски центрове, салони, увеселителни заведения, което неминуемо ще привлече клиентите.

  Още една от новите разработки е виртуалният водещ. До неотдавна това бе в сферата на фантастиката, но сега е реалност. Такъв водещ може да води всяко мероприятие,, презентация, семинар или лекция, да рекламира продукти и услуги. Заради иновативната технология, той се възприема по-добре от аудиторията, отколкото обикновения човек. Публиката ще е във възторг, а това означава, че положителните резултати от рекламата няма да закъснеят.

  Работата на виртуалния водещ се проектира върху избрана от клиента повърхност: прозрачен дисплей, холограмна лента, холограмен куб, чрез технологията Musion. В зависимост от това се определя цената.

  Собственици на барове, ресторанти, нощни клубове и други заведения, които използват хладилно оборудване ще харесат холограмния  хладилник. Ако искате да увеличите продажбите на разхлаждащи напитки, да направите заведението си ярко и необикновено – холограмният хладилник е отлично решение. Изображението се намира на вратата му. То може да е лого, плуваща бутилка и всичко, което собственикът поиска. Клиентите взаимодействат с интерактивното изображение, вниманието им е силно привлечено, което стимулира продажбите. Щом го придобиете – ще започне да се говори за него, което ще привлече посетителите.

  Специалистите от Моментум дигитално студио с радост ще помогнат да се подбере необходимото холограмно оборудване, да се направят нужните настройки, да се подбере съдържанието, ще окажат техническа помощ по поддръжката. Никое холограмно устройство няма да остави равнодушни потенциалните потребители. Бъдете сигурни, че ще срещнете възхитени погледи, приковани в него, а това, от своя страна, ще доведе до успешен пласмент на стоките и услуги и ще повиши печалбата.